Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов член на Г-клуба с няколко въпроса :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нов член на Г-клуба с няколко въпроса :)

Здравейте колеги,

Вчера се сдобих с желаната от дълги години джипка, която разбира се не е в перфектно състояние и си има доста кусури, но все пак цената определя всичко в България. Та както и да е, изникнаха няколко въпроса, след 1 ден постоянно обикаляне с нея Първо, искам да уточня, че не съм off road маниак и нямам планове да го тормозя кой знае колко, но е желателно да си минавам по разни черни пътища, като например да стигна до реката за риба или до пикника

Та колата е PUCH G230 дълга база, 1986-та година с автоматична кутия

Първия и разбира се най-тежък и много дъвкан въпрос е кой двигател може да се постави възможно най-лесно и бързо, който да вкара малко динамика, че джипа върви и така, но му е мноогоо тежко... върти ми се нещо за 230 компресор от ц-класа да речем или 320 бензинов m104. Трябва ли задължително да се сменя и кутията или има вариант за слагане на някакъв мотор с тази кутия... общо взето дайте ми съвет кой е най-оптималния вариант и горе долу като пари колко би струвало ориентировъчно нещо подобно..

Втори въпрос, за първо време, понеже не мисля още следващата седмица да почвам да търся варианти за смяна, някакъв вариант за подсилване на този мотор да има? Не може ли нещо да се направи за да вдигне малко мощността?

Трети въпрос, четох една тема, в която сте обсъждали поставянето на климатик на подобна кола, само че с 2.8 мотор, но така и не се разбра какви пари излиза тая процедура и къде може да бъде поставен... та ако има някой повече информация ще се радвам да сподели...

Общо взето това е на пръв прочит, то има и още неща, дето трябва да се оправят, ама едно по едно... че много почнаха да стават

От: Нов член на Г-клуба с няколко въпроса

Я вземи ми звънни че е дълго за писане, а ако си от София, направо ела на кафе.

088 пет пет пет 99 пет 9
    Последно редактирано от turtey; 21-07-16, 15:10.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X