Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем при 7g tronic

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем при 7g tronic

От 6 месеца притежавам 2007 ML320 CDI (W164) ,на реални 153 000 км,много пазен, с 1 път сменено масло на скоростна кутия на 80 000 км . От известно време се усеща придърпване от 2 > 1 ( като намалям например преди светофар)
    Също пред 3 месеца на 2 пъти се слу4и, при рязко увели4аване на скороста от 2 предавка (кикдауна). колата започва да тресе , сякаш се чуди дали да превключи или не, при отнемане на газта всичко се нормализира .
    Някой , който разбира да ми даде съвет ,какво трябва да се направи, специално при 2>1 придърване , че много ме дразни вече . Благодаря !
    Audi A6 2.7 T quattro (230 Hp)97'
    VW GOLF 2.3 VR5 4motion (170 Hp) 99'
    BMW 325i X (192 Hp)2003
    ML 320 CDI (224 Hp) 2007

От: проблем при 7g tronic

Смяна на масло и филтри на скоростната кутия.
    Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
    Стефан Арзатов

Коментар

Първоначално публикуван от trzhelev Преглед на мнение
      Някой , който разбира да ми даде съвет ,какво трябва да се направи, специално при 2>1 придърване , че много ме дразни вече .!
      Ами първо се почва с диагностиката!! Пък след това като си каже какво не и харесва се мисли за смяна на масло и тн.

Коментар

Имал съм такъв проблем със Седем Г троник на Мерцедес..Сваля се електрониката от скоростната кутия, презапоява се , монтира се обратно, ново масло в кутията и газ....При мен проблема беше на R classe 320 CDI... Първо започна да предърпва ,а после спря да превключва скоростите...Колата беше на 120 000 километра, реални.....Фирмата която ми презапои електрониката се казва "Софт електроник" и е във Варна......Дано съм ти бил полезен... Ето инфо за фирмата http://softelectronic.bg/item/Merced...302K08-27.html
        Последно редактирано от drjanton; 21-10-15, 17:54.
        Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Въпреки това, първо се
          Първоначално публикуван от bocho64 Преглед на мнение
          Ами първо се почва с диагностиката!! Пък след това като си каже какво не и харесва се мисли за смяна на масло и тн.
          Пък ако диагностика е читав, и е сигурен в констатациите си, той ще предложи да се прати във Варна, каквото трябва да се праща.
          Тия пичове там са една от последните инстанции, ама е хубаво да им се каже какво се иска от тях.

Сиреч, отново Боев, Емил Боев

Коментар

Благодаря ви хора , аз живея в Варна, а да ми кажете къде да отида за диагностика за скоростната кутия,или по скоро цялостна диагностика `чрез Star diagnosis ? или направо в софтелектроник ?
            Последно редактирано от trzhelev; 21-10-15, 20:09.
            Audi A6 2.7 T quattro (230 Hp)97'
            VW GOLF 2.3 VR5 4motion (170 Hp) 99'
            BMW 325i X (192 Hp)2003
            ML 320 CDI (224 Hp) 2007

Коментар

Драсни един мейл на Ачо, той ще ти обясни как да го намериш.
              С поздрави от Вени, или МерседесДрайвъра от Пловдив.

Ще ти е много полезен.

Коментар

Това,че си от Варна е добре.....За диагностиката и демонтажа(и монтажа) на електрониката от скоростната кутия аз ползвах едни доста кадърни двама братя, Свилен и Николай. Доста са добри.....Телефона на Николай е: 0896762439 Обади му се и се разберете.....
                Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X