Очаквам всеки момент да ми блокира автоматичната скоростна кутия.. Говорят ми, че мога да сложа 7г троник ама като ги знам компютрите на мечките.. Възможно ли е? По-добрия вариант ли е? Като цяло, възможно ли е? Мечката е w211 e500..
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Смяна на автоматични кутии?
Свий
X
-
От: Смяна на автоматични кутии?
Я питай бате Оле дали има контролер за тая кутия
olefejer gmail.comИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
-
Не е ли по-добре да я отремонтираш?Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
Стефан Арзатов
Коментар
-
Аз бих я ремонтирал. Предполагам, че ремонта също е с гаранция. И няма да мислиш за компютри и контролери. Разликата в цифрите не е кой знае колко голяма, ама ти си знаеш.Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
Стефан Арзатов
Коментар
-
Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнениеРемонта ще ми седне около 1200 лева, а 7г втора употреба с гаранция ми струва 800..
Явно разликата в цените при съответните сервизи е огромна. Уж официален, а нищо чудно да ме завъртят с цената и да ми изкарат, че са правили нещо, което не е било нужно.SUV
Коментар
-
Не е само до кутията, сменя се и ХВП то за тази кутия, освен и компа и пак не е сигурно че всичко ще може да се синхронизира. Цената която са ти обявили е меко казано нереална, тя е малка само за здрава кутия, камо ли за турбина и комп. По добре си отремонтираи твоята и не се вкарвай в приключения. Освен това не ми се вярва че кутията която ти предлагат е подходяща за мотора на колата.Nissan Patrol 2008
Mercedes c220 cdi 2006
Mercedes cls350 cdi 2013
Mercedes GL 450 cdi 2012
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар