Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на автоматични кутии?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на автоматични кутии?

Очаквам всеки момент да ми блокира автоматичната скоростна кутия.. Говорят ми, че мога да сложа 7г троник ама като ги знам компютрите на мечките.. Възможно ли е? По-добрия вариант ли е? Като цяло, възможно ли е? Мечката е w211 e500..

От: Смяна на автоматични кутии?

Я питай бате Оле дали има контролер за тая кутия
    olefejer gmail.com
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Не е ли по-добре да я отремонтираш?
      Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
      Стефан Арзатов

Коментар

Ремонта ще ми седне около 1200 лева, а 7г втора употреба с гаранция ми струва 800..

Коментар

Аз бих я ремонтирал. Предполагам, че ремонта също е с гаранция. И няма да мислиш за компютри и контролери. Разликата в цифрите не е кой знае колко голяма, ама ти си знаеш.
          Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
          Стефан Арзатов

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
            Ремонта ще ми седне около 1200 лева, а 7г втора употреба с гаранция ми струва 800..
            Хм, за ремонта на кутия и то 7 г троник на МБ W211..........много добра цена. На мен за моето Санта Фе в ИНД Комерс ми обадиха, че 1200 лв. ще ми е само свалянето и качването без нищо да пипат по нея. Питах ги, щото имах едно леко ритане между втора и трета.
            Явно разликата в цените при съответните сервизи е огромна. Уж официален, а нищо чудно да ме завъртят с цената и да ми изкарат, че са правили нещо, което не е било нужно.
            SUV

Коментар

Къде може да се види кои модели какви кутии ползват, понеже доста често една кутия се слага на дизели и бензини визирам Мерцедес.

Коментар

Не е само до кутията, сменя се и ХВП то за тази кутия, освен и компа и пак не е сигурно че всичко ще може да се синхронизира. Цената която са ти обявили е меко казано нереална, тя е малка само за здрава кутия, камо ли за турбина и комп. По добре си отремонтираи твоята и не се вкарвай в приключения. Освен това не ми се вярва че кутията която ти предлагат е подходяща за мотора на колата.
                Nissan Patrol 2008
                Mercedes c220 cdi 2006
                Mercedes cls350 cdi 2013
                Mercedes GL 450 cdi 2012

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X