Имам въпрос..избрал съм си МЛ 320 2007,но има две опции....едната е с бутон СПОРТ/КОМФОРТ , а другата няма такъв(на снимките ).Има ли разлика в окачването, и каква е .... въздушно,стандартно,Аирматик.....и т.н. има ли значение..като качество,возия, кое е по добро за нашите пътища ( ще го ползвам предимно градско) Нов съм за този вид СУВ и ще съм благодарен за вашите мнения и съвети 
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ML 320 CDI (2007) Някой може ли да ми разясни за окачването?
Свий
X
-
От: ML 320 CDI (2007) Някой може ли да ми разясни за окачването?
Това, копче би трябвало да регулира твърдостта на амортисьорите, затова е комфорт и спорт
Въздушното вози прекрасно, но има лошия навик, сферите да си заминават, а цената им е една хубава....
Та вече ти си избираш, според бюджета си
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
-
За кои сфери иде реч?Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнениеВъздушното вози прекрасно, но има лошия навик, сферите да си заминават, а цената им е една хубава....
Та вече ти си избираш, според бюджета си 
Коментар
-
На първата снимка е с въздушно окачване, бутона контролира твърдостта на возенето, стабилността в завой те, както и промяна на твърдостта на волана и режима на смяна на скоростите. Отделно при този вариант има втори бутон който позволява промяна на клиранса. При втората снимка има модел с механично окачване, няма промяна на клиранса, както и регулиране на твърдостта , има окачване с пружини и амортисьори.Nissan Patrol 2008
Mercedes c220 cdi 2006
Mercedes cls350 cdi 2013
Mercedes GL 450 cdi 2012
Коментар
-
Боб ли да хвърляме, та да разберем какво имат предвид? Че се и трошало нещото....Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнениеНавярно колегите имат предвид балоните....
Коментар
-
Ами дори да има предвид "балоните", отново изразява предположение което едва ли е базирано на лично наблюдение. Имах този модел 4 години, взех го на 60 000 км от представителство и го продадох преди няколко месеца. Навъртях му около 80 000 км, и не съм имал никога проблем със скорости или еарматика. Да има проблем с тези детайли но на коли който не си знаят километрите и не са влизали в сервиз. Ако обслужването е правено на определените километри и с качествените консумативи не би трябвало да има никакви драми с колата. И само за протокола 7 G tronic е много здрава скоростна кутия, доста по добра от конкурентите в този клас. Има особенности при обслужването но това си е съвсем друга тема.Nissan Patrol 2008
Mercedes c220 cdi 2006
Mercedes cls350 cdi 2013
Mercedes GL 450 cdi 2012
Коментар
-
значи, ако няма такъв бутон, окачването е пружини ? казаха ми преди малко, че и при двете е с въздушно, само при тези с бутона може да се регулира, докато при другия е стандартни въздушни възглавници .... а ако е с пружини, има ли голяма разлика в возенето от това с въздушните...все пак и двата са МБ .... би трябвало да е ОК и при двете
Audi A6 2.7 T quattro (230 Hp)97'
VW GOLF 2.3 VR5 4motion (170 Hp) 99'
BMW 325i X (192 Hp)2003
ML 320 CDI (224 Hp) 2007
Коментар
-
+1Първоначално публикуван от alexander_76 Преглед на мнениеАми дори да има предвид "балоните", отново изразява предположение което едва ли е базирано на лично наблюдение. Имах този модел 4 години, взех го на 60 000 км от представителство и го продадох преди няколко месеца. Навъртях му около 80 000 км, и не съм имал никога проблем със скорости или еарматика. Да има проблем с тези детайли но на коли който не си знаят километрите и не са влизали в сервиз. Ако обслужването е правено на определените километри и с качествените консумативи не би трябвало да има никакви драми с колата. И само за протокола 7 G tronic е много здрава скоростна кутия, доста по добра от конкурентите в този клас. Има особенности при обслужването но това си е съвсем друга тема.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар