Здравейте, от съвсем скоро се сдобих с Г, 460-ка, с мотор 300 ТД от 124-ка, държа на марката и не подценявам модела, но имам някои разрешими надявам се проблеми, които може би са нормални за експлоатиран автомобил.Случи ми се следното: при каране извънградско и поддържане на нормална скорост, ми се получи загуба на мощността и тягата и падане на оборотите до почти изгасване, този негатив трае от няколко секунди до около минута-две и после се оправя все едно не се е случвало. Започне ли, повтаря се и създава гадно чувство на несигурност, което е нехарактерно за марката и особено за модела 
Прави го дори при пълен до горе резервоар, другото доста дразнещо е, че не показва точно горивото уредът на таблото, но това е белия кахър, смених горивния филтър - половин ден беше добре и после пак старата песен...
Моля, дайте акъл, да сменя резервоара с пластмасов ли или...?
Предварително благодаря

Прави го дори при пълен до горе резервоар, другото доста дразнещо е, че не показва точно горивото уредът на таблото, но това е белия кахър, смених горивния филтър - половин ден беше добре и после пак старата песен...
Моля, дайте акъл, да сменя резервоара с пластмасов ли или...?
Предварително благодаря
Коментар