Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проверка/диагностика на ML420cdi във Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проверка/диагностика на ML420cdi във Варна

Здравейте колеги,
    Искам да купувам един такъв/от заглавието/. Преди покупката задължително ще искам и проверка.
    Та на въпроса-къде във Варна може да ме посъветвате да отида. Какви са проблемите по принцип за да се съсредоточим върху тях.
    Предварително благодаря на отзовалите се.
    в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
    Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

От: Проверка/диагностика на ML420cdi във Варна

Какво стана, никой ли няма от Варна......запознат.
    в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....

Коментар

Колега, малко встрани от въпроса, ама приятел немец се бе видял в чудо с такъв мерцедес някъде около 2008-9 година. Постоянно висеше в сервиза заради двигателя.
      За по малко от година му смениха гаранционно двигателя, който му блокира на магистрала. Новия двигател се запали пак на магистрала, след което (и след голям скандал) мерцедес почти му подариха току що излязлата Е класа.
      Та конкретно този двигател от тези години май има някакъв проблем и не му харесва натоварването..
      Предполагам колегите са се ровили повече, и ще споделят дали е бил често срещан проблем. И кои модификации на двигателя са били проблемни (ако е имало 'традиционен проблем) .
      Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
      Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
        Та конкретно този двигател от тези години май има някакъв проблем и не му харесва натоварването..
        Предполагам колегите са се ровили повече, и ще споделят дали е бил често срещан проблем. И кои модификации на двигателя са били проблемни (ако е имало 'традиционен проблем) .
        Точно за това става въпрос. И аз имам приятел, със същия, който е много доволен след 150к но на него не мога да разчитам за мнение. Той просто кара....дори не знае къде е акумулатора.
        Нека някой от знаещите сподели за модификациите и проблемите с тях.

Коментар

Минал съм 200к с този мотор но на GL и не съм имал никакви проблеми с мотора или кутията . Няколко подгряващи свещи , каре с полуоската по гаранция в началото и всички възглавници с амовете . Относно сервиз - Руслан в Оброчище
          GL420, G500

Коментар

Тук таме някое моторче на турбо, което се сваля много приятно. Или протекла хидравлична рейка.
            Audi Q7 - продава сe ... http://www.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=934535&d=1508126732

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X