Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SAM modul MB W 164

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• SAM modul MB W 164

Здравейте колеги
    Пробвах първо с търсачката , но без голям успех , затова си позволявам да пусна нова тема Имам проблем с ML420CDI (W164) и известният на всички SAM modul , някой може ли да ми даде съвет какво да правя наслушах се на всякакви легенедни от известни и неисзвестни "майстори". Рециклира ли се , или нов ? Ако може да се рециклира , някой може ли да ми даде кординати на човек който да го направи...

От: SAM modul MB W 164

Една голама част от тия модули имат проблем с запаметяването на някои неща или казано на жаргон -губи си паментта.
    Да ама възтановяването-така нареченото рециклиране - не е просто да се намери друг модул и да се копира.
    Аз бая време не съм в сервиза но ако тръгнеш попътя на рециклирането - не рискуваи с кои да е маистор.
    По памет обаче помня че мерц се бяха напанали и бяха фикснали проблема и имаше версия с оправен софтуер на тия САМ ове за бая коли.
    Препоръчвам ти тоз вариянт.
    Инак кажи от къде си за да ти даде някои колега локален хелп -аз както виждаш съм далече от БГ.

Коментар

От: SAM modul MB W 164

От София съм колега , благодаря ти за мнението Всяко едно мнение по темата ми е полезно , нека хората с опит не се срамуват и да кажат хехех

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X