Обява

Свий
Няма добавени обяви.

свършиха ми всички предни мостове. помощ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• свършиха ми всички предни мостове. помощ

приключих със здравите предни мостове за "бегачката".
    свършиха.
    днес сменях гуми когато се загледах (сложих по тесни) и установих пак крив мост.
    абе тия се кривят като спагети да му се невиди.
    ако някой може да предложи нещо, то тези които ми вършат работа са предни от 460 със пр. съот. 44/9 и са с 8 - отвора за болтовете на кардана. може и само кожух, че посъбрах дифове и полуоски достатъчно.
    моля за съдействие. идва състезание.
    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

До: свършиха ми всички предни мостове. помощ

Пламене ще разпитам на едно място което имам в предвид. Ама те тези мостове много дефицитни - всички ги търсят... Виж мостове за Нисан има ама никой не търси...
    VPetrov.photography

Коментар

за мостове (особенно предни) на нисан патрул имам клиенти ... в нужда .

Коментар

0888 469309 - Краси. Звънкаш му, казваш какво ти трябва и какъв е проблема, той може да ти помогне!!!
        Може и да усили моста така, че повече никога да не можеш да го изкривиш!!!
        Може да ти изправи старият, ако искаш, а и има мостове, мисля точно с твоето пр.ч.!!!

Коментар

Вадя темета от нафталина,
          какво стана всъщност:
          -кривия мост бе занесен при Краси от Пирдоп и след като отлежа известно време бе "готов".
          оказа се че при изправянето и усилването е изкривен на обратно и се загуби централната осева линия.
          В резултат вътре когато се постави полуоската, главината, и т.н. при опит да се сглобят шенкелните лагери единия просто няма къде да влезе. Или по обратния ред, ако първо се наредят шенкелите, полуоската не влиза.
          Вярно е че почти никакви пари не ми взе, но ... за скрап!

Коментар

Пламене ,да ти се намира предна главина за Мерцедес G,че онзи ден карах един и му се счупи
            Прикачени файлове
            Последно редактирано от banjo; 29-05-08, 08:30.
            Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
            Дий Снайдер

Коментар

Усилването на заварки ли е?

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen_varna Преглед на мнение
                Вадя темета от нафталина,
                какво стана всъщност:
                -кривия мост бе занесен при Краси от Пирдоп и след като отлежа известно време бе "готов".
                оказа се че при изправянето и усилването е изкривен на обратно и се загуби централната осева линия.
                В резултат вътре когато се постави полуоската, главината, и т.н. при опит да се сглобят шенкелните лагери единия просто няма къде да влезе. Или по обратния ред, ако първо се наредят шенкелите, полуоската не влиза.
                Вярно е че почти никакви пари не ми взе, но ... за скрап!
                Пламене човека си има телефон и щом има някакъв проблем, му се обаждаш и му пращаш моста обратно!
                Доколкото знам уговорката Ви беше да го пробваш и ако има проблем, да му го върнеш, за да го корегира!
                Казвам ти всичко това, защото всяка неделя се виждам с него и сме си говорили поне 20 пъти за теб и твоят мост и всеки път на Краси думите бяха - "Какво направи този човек, не се обади и не казва какво е станало с моста?!"
                Най-правилно нещо, което трябва да направиш е да му го пратиш с цялата карантия, за да го изправи и сглоби и да забравиш, че си го правил!!!
                Мога да ти изброя поне 5 моста(и то все на състезатели), които ги направи и няма проблем, включително и моя!!!

Коментар

Не е ясно за какво ме репликираш. Не съм коментирал взаимоотношенията си с него, а обърнах внимание на тези които четат за това до какво могат да доведат някои интервенции (по твой съвет!). Аз лично ползвам въпросната кола за неща от които й се спира тока и за мен е много важно да няма опит-грешка с тия работи. до сега моста бе резервен и с преправената полуоска, освен че течеше нямаше друг проблем. Но както казах с правилната полуоска излезе проблем.

Коментар

Да ти кажа всички, които са били подложени на тази интервенция, за която говориш са останали доволни!!!
                    Те също карат джиповете си, по начина за който говориш, дори и по-дивашки!!!
                    Краси досега сигурно е изправил и направил поне 10 моста и проблем не е имало, но джиповете са били там, демек ги е тествал, преди да ги върне на собствениците им!!!
                    Аз не мога да те разбера, честно казано?!
                    След като човека ти казва да го провериш, да го тестваш и ако не е добре, да му го върнеш, за да го корегира, защо не го направи?!
                    Дори не искаше да му плащаш, преди да си сигурен, че всичко е наред!!!
                    Като си тръгнал да разказваш, какво точно е станало бъди малко по-точен, изчерпателен и коректен в изказванията си!!!
                    След като си решил, че моста не става и е за скрап о'к, ама кажи, че ти така си решил, а не че Краси не може да го направи, защото той може да го направи!!!
                    Ако държиш, дори мога да ти цитирам няколко Г-класи в България, доста известни, които са с такива мостове, правени от него!!!
                    Ако все пак си решил да изхвърляш моста, ще ти дам адреса си да ми го изпратиш, естествено за моя сметка и ше ти го платя, като старо желязо(скрап), щом смяташ, че не става за друго!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X