Няма да е зле и да се видим и да покараме малко. Всичко живо се е захванало правене на джипки, а на някои хора ще стане една година от като не съм им виждал очите.
Ма не съм виновен аз!!!
Скоро ще ме виждаш всяка седмица!!!
Я, колоко бързо се сети за кого става въпрос. Знам, че е така, хубавите работи стават бавно, ще се радвам да се виждаме и да покараме, че сега си е баш сезона.
и аз се опитах да го избъзикам веднъж и замалко да ме напсова Мише нали искаше Г класа идвай с 20К да вземаш красавеца поне единия като е в бокса ще имаш още един
май ще вложа кинтите в нещо по-полезно и възвращаемо!!!
да не купуваш дигитална камера като на последното състезание да тичаш от баир на баир да снимаш
по темата: мойта взе да припалва вече ще мачкам скоро
чудя се в момента саймекс 35х10.5 на 15" на моите джанти или 16 борбети с 35" федима от Десо поне 16"-ките ще са по леки, но моите джанти са много по изнесени от борбета ?!?
не съм я забатачил бате, чакам електрониката още малко иначе мотора беше качен за 2 дена и въртеше на стартер, като не зависи от мен и всичко става бавно
На Мерцедеса е хубаво, че лесно се "насаждат" двигатели от други модели. А наистина ще е интересно колко е разликата в теглото, аз не мисля че ще е голяма.
чудя се в момента саймекс 35х10.5 на 15" на моите джанти или 16 борбети с 35" федима от Десо поне 16"-ките ще са по леки, но моите джанти са много по изнесени от борбета ?!?
Зарко, не съм много запознат ама федимата не беше ли регенерат?
Коментар