Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Има ли Г само със заден блокаж
Свий
X
-
До: Продавам Мерцедес Г
Първоначално публикуван от Kaishin Преглед на мнениеима само със заден блокаж
Коментар
-
Първоначално публикуван от Kaishin Преглед на мнениеима само със заден блокажПрави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнениеТова го знам,виждал сьм повечето Пухове са само сьс заденПрави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
дори на 463 на табелата си пише Stayr Daimler Puch
има само със заден рядкост са, но съм виждал 2-3 на живо и вътре на таблото няма дупка за блокажа
предлагам да отделим тази част от темата на човека да не стане някой не разбрал друг не чул
Коментар
-
Не, в момента правя окачването на една 460 2.3 бензин, дори няма място на моста предвидено за болкаж! Със сигурност знам поне още 2 такива от около 85г.Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
0884837709
0878383528
Коментар
-
До: Има ли Г само с заден блокаж
Иначе на Иван(Kernel) от Варна Г-то е 461-ца, 91 или 92г., 2.9 чист дизел 90 к.с. и оригинално си е само с един заден блокаж. На предният мост няма място за блокаж и в купето няма ни дупка, ни ръчка за преден.
От това, което съм чел за историята за джипа, знам че само тези модели(461-ца голяма рядкост), от 90-те години, са със заден блокаж единствено.
Коментар
-
До: Има ли Г само със заден блокаж
Това си е просто ниво на комплектация,нищо повече.Не е задължително само 290GD да е само с заден блокаж.230GE също има само със заден блокаж.От друга страна всички 290GD армейски, са задължително с преден и заден блокаж.
Виждал съм много обяви ,включително и за 463 ,кадето е описано ,че колата е само с заден блокаж.B+
Коментар
-
Първоначално публикуван от MDRAZHEV Преглед на мнениеА вътре в купето, между седалките където стоят блокажите, има ли дупки или ръчки за блокажи?
НЕ
B+
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар