Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на подходящ мотор.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на подходящ мотор.

Здравейте на всички.По случайност карам едно Г, дълга база 2.8 бензин. Колегата му е сложил 35 цола гуми. Много красив и много куц. Хич не върви. Джипа ще се ползва за експедиционен. Без състезания, траял и подобни ексцесий. Че мотора ще се сменя е ясно. Големия въпрос е какъв да бъде. Имаме в наличност 560 SEK. Колегата си мисли за нещо от сорта 400 CDI.Какво ви е мнението.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

До: Избор на подходящ мотор.

по скромното ми мнение (нищо не разбирам ) мисля че е по добре да се сменят предавателните числа на дифовете. усреднено с всеки инч по големи гуми губиш около 3.5% въртящ момент (така казват http://4x4abc.com/G/35.html ). иначе мисля че 560 е по добре, макар че и 400 не е никак лош.
    Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
    http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
    http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

400 CDI е вашият мотор, защото:
      1. Много мощност - ще се придвижвате бързо на и извън пътя!
      2. Много голям въртящ момент, при ниски обороти - най-подходящият двигател за гората, би могъл да ви извади, от почти всяка ситуация!
      3. Икономичен - искате да го ползвате за експедиции, ще имате възможност да минавате по-големи разстояния, без презареждане и не на последно място - с по-малко средства!!!
      4. По-малко притензиционен - при достатъчно добра защита на електрониката(компютъра), няма да имате никакъв проблем с него! Може да си газите и плувате, където си искате!!!
      5. Може би един от най-сполучливите дизелови двигатели, правени някога от Мерцедес(и не само)!
      Дано съм ви бил полезен!
      Поздрави!

Коментар

И не на последно място .... проблемен мотор (400 CDI) относно дюзи.
        По-точно "изпускащи" налягане и гориво ... проблем за сега на всички CDI мотори на МБ.
        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Това го чух за пръв път!
          Те и за 350ТД мотора говорят, че много пукал глави, ама аз имам 10-на приятели с такъв и досега никой не е свалял главата!
          За мен 400CDI е уникален мотор!

Коментар

Не четеш внимателно колега !!!
            Виж тук:
            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...F6%E5%E4%E5%F1
            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Благодаря за мненията. Ще се слага бензиновия. Не ми се правят ремонти в гората. През водата ще се кара по-полека. Някой да знае дали ще паснат петите на мотора?
              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                Здравейте на всички.По случайност карам едно Г, дълга база 2.8 бензин. Колегата му е сложил 35 цола гуми. Много красив и много куц. Хич не върви. Джипа ще се ползва за експедиционен. Без състезания, траял и подобни ексцесий. Че мотора ще се сменя е ясно. Големия въпрос е какъв да бъде. Имаме в наличност 560 SEK. Колегата си мисли за нещо от сорта 400 CDI.Какво ви е мнението.

Мотора е 500 не е 560 а аз съм вапросния "колега"-Приятно ми е ДЕСО! Тарга попитал съм няма грижи пасва идеално!!! Моля някой да каже само дали ще издържат мостовете???Мене малко ме самнявано ще опитам все пак......
                Който може-прави,който не може- поучава!

Коментар

Мостовете ще издържат гаранция, но предните каретата са под въпрос.
                  Ако го юркаш здраво в гората(говоря за дивашко каране, ХАРД ОФФ РОУД), с тези гуми, с които е на снимката, ще ги сменяш често. Ако си го караш нормално, няма да имаш проблем!!!

Коментар

И не на последно място .... проблемен мотор (400 CDI) относно дюзи.
                    По-точно "изпускащи" налягане и гориво ... проблем за сега на всички CDI мотори на МБ.

ТИ карал ли си такъв щото аз имам 400цди и нямам такива проблеми наи вероятно скоро няма и да имам двигателя е наи добрия дизел за гамата на мерцедес о2003до 2005год. Много по добър от 320цди и 270цди ако не вярваш купи си и го пробваи и тогава даваи акъл

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X