Купувам кутия ГЕТРАК с ляв стартер
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Купувам кутия ГЕТРАГ
Свий
X
-
От: Купувам кутия ГЕТРАК
Ами тя е за приятел той търси такава с ляв стартер,че е с 2.3 мотора,аз съм с Гетракова с десен стартер,защото съм с шестака мотора,и да ти кажа,че съм я подлагал на какъв ли не напън и да чукна на дърво нищо и няма,просто е много здрава.С тази 6 степенната не съм запознат.Ти да не си с такава?
Коментар
-
От: Купувам кутия ГЕТРАГ
В Немския ИБЕЙ има такива кутии колкото си искате....но на цени над 1000 лв.
пълно щастие няма ..хем здрава хем и да е на добра цена!Шест степенна ръчка има здрава само един вид и той е с над 400 нютон метра на изходящия вал и е от 3200 V6driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivanmehan Преглед на мнениеАми тя е за приятел той търси такава с ляв стартер,че е с 2.3 мотора,аз съм с Гетракова с десен стартер,защото съм с шестака мотора,и да ти кажа,че съм я подлагал на какъв ли не напън и да чукна на дърво нищо и няма,просто е много здрава.С тази 6 степенната не съм запознат.Ти да не си с такава?driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivanmehan Преглед на мнениеАми тя е за приятел той търси такава с ляв стартер,че е с 2.3 мотора,аз съм с Гетракова с десен стартер,защото съм с шестака мотора,и да ти кажа,че съм я подлагал на какъв ли не напън и да чукна на дърво нищо и няма,просто е много здрава.С тази 6 степенната не съм запознат.Ти да не си с такава?
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivanmehan Преглед на мнениеАко сменяш мотор трябва да е поне с осмак,иначе е безсмислено,ако ти е читав мотора.driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнениедвумасов демферен маховикИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеJa ja aber neindriving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар