Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДВИГАТЕЛ GT500 ОТ МУСТАНГ ШЕЛБИ НА Г.ДАЛИ,ИЛИ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ДВИГАТЕЛ GT500 ОТ МУСТАНГ ШЕЛБИ НА Г.ДАЛИ,ИЛИ?

Здравейте колеги.Пускам тази тема най вече към тези ,които по добре са запознати с Гегите.Имам двигател от ШелбиGT500 комплект скоростна кутия,кардан и т.н.Въпроса ми е,дали ще издържи ходовата част на Г-то.Гегата ми е междина база от военните с бризент-230GE автоматик-125к.с.(оригинално беше така),сега е с мотор3000 бензин-188к.с. от 124-ка със скоростна кутия Г трак,но нещо не ме кефи съвсем.Мисля да върна оригиналните дифове 35:8,бързички са и няма да се товарят много.Слагам 500-те коня барабар със скоростната кутия,закачам кардана към раздатката и трябва да стане.?Та с две думи:мисля да се занимавам пак с простотии и за това моля за съвет.Дали ще се получи ,или пък не?Благодаря ВИ предварително.
    ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
    Г 230Е
    Г 500 0887 390 703

От: ДВИГАТЕЛ GT500 ОТ МУСТАНГ ШЕЛБИ НА Г.ДАЛИ,ИЛИ?

дай снимки на двигателя....иначе всичко става

Коментар

Какво ще го правиш двигателя и скоростите /3000 бензин/?

Коментар

Първоначално публикуван от Andrei Преглед на мнение
        дай снимки на двигателя....иначе всичко става
        Ето снимка на мотора,още е на купето и не се вижда много добре.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20121026_143524.jpg
Прегледи:1
Размер:161.4 КБ
ID:5419769
        Г 230Е
        Г 500 0887 390 703

Коментар

Аз залагам че ще се строши американския мотор ....Американчетата докат стигнат здравината на старите мерцови мотори .....ще мине много време ако изобщо ги стигнат де......

Коментар

Първоначално публикуван от svilenst Преглед на мнение
            Здравейте колеги.Пускам тази тема най вече към тези ,които по добре са запознати с Гегите.Имам двигател от ШелбиGT500 комплект скоростна кутия,кардан и т.н.Въпроса ми е,дали ще издържи ходовата част на Г-то.Гегата ми е междина база от военните с бризент-230GE автоматик-125к.с.(оригинално беше така),сега е с мотор3000 бензин-188к.с. от 124-ка със скоростна кутия Г трак,но нещо не ме кефи съвсем.Мисля да върна оригиналните дифове 35:8,бързички са и няма да се товарят много.Слагам 500-те коня барабар със скоростната кутия,закачам кардана към раздатката и трябва да стане.?Та с две думи:мисля да се занимавам пак с простотии и за това моля за съвет.Дали ще се получи ,или пък не?Благодаря ВИ предварително.
            Срердна база, няма такова г. Има къс, дълъг и удължена дълга рама( пикап). ще ти издържи всичко без раздатката. Тя е до 700 нм.
            ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Е
              Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
              Срердна база, няма такова г. Има къс, дълъг и удължена дълга рама( пикап). ще ти издържи всичко без раздатката. Тя е до 700 нм.
              Айде бе Пламене,откога чакам да вземеш отношение.Относно базата ,води се мисля вагон.Пух е като твоя,само че, с бризент.Мотора е 5,4 V8 500 к.с. и е точно 700нм.Поне така пише.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21032012206.jpg
Размер:116.0 КБ
ID:5420040Ето как изглежда. Поздрави. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21032012207.jpg
Размер:84.1 КБ
ID:5420041
              Г 230Е
              Г 500 0887 390 703

Коментар

Това си е дълга база,просто е с 2 врати !
                Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Апропо:при тоя случай дали ще издържи раздатката,или да си бия баници и да не се захващам изобще?Или друга раздатка?Дай малко по подробно,моля.Ако трябва да дойда до Варна да поговорим,Русе-Варна ей къдее.Имаш ли време.
                  Г 230Е
                  Г 500 0887 390 703

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
                    Това си е дълга база,просто е с 2 врати !
                    Добре де,предавам се.Дълга, дълга,няма грижи .Вълнува ме има ли някакъв шанс да се получи това ,което искам да направя.Поздрави и чакам идеи и акъл.Само не ми казвайте лафа за акъла и х------я.
                    Г 230Е
                    Г 500 0887 390 703

Коментар

Първоначално публикуван от vesko111 Преглед на мнение
                      Какво ще го правиш двигателя и скоростите /3000 бензин/?
                      Веско,писах на съобщения но не знам дали си ги получил,че нета мие малко слаб.Ако мотора неми трабва,твой е,ще се разберем.
                      Г 230Е
                      Г 500 0887 390 703

Коментар

Аз мисля,че ще береш ядове,иначе всичко става,ама ти го знаеш

Коментар

Първоначално публикуван от svilenst Преглед на мнение
                          Апропо:при тоя случай дали ще издържи раздатката,или да си бия баници и да не се захващам изобще?Или друга раздатка?Дай малко по подробно,моля.Ако трябва да дойда до Варна да поговорим,Русе-Варна ей къдее.Имаш ли време.
                          Необходима е раздатка от 463, тя е до 1500нм. имай предвид, че това не е въртящия момент на мотора, а предадения след скоростната кутия.
                          За тази раздатка обаче са нужни и мостове от 463 модела. Просто се въртят в различни посоки караданите при 460 и 463.
                          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

На едно състезание мисля около Пловдив. Беше показан един модел на Г с двигател от Шевролет Корвет .Според мен агрегатите на Гто ще издържат.
                            Иначе за напасване на мотора си е филм +.
                            Никои да не се качва на камионите преди да са дошли ?

Коментар

Необходима е раздатка от 463, тя е до 1500нм. имай предвид, че това не е въртящия момент на мотора, а предадения след скоростната кутия.
                              За тази раздатка обаче са нужни и мостове от 463 модела. Просто се въртят в различни посоки караданите при 460 и 463.
                              За раздатката ясно,но за мостовете само карантиите отвътре(полуоски ,карета,дифове),или целите мостове барабар с кожуха.Май кожуха от 460 не ставаше за диф от463 или бъркам.
                              Г 230Е
                              Г 500 0887 390 703

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X