Здравейте колеги.Пускам тази тема най вече към тези ,които по добре са запознати с Гегите.Имам двигател от ШелбиGT500 комплект скоростна кутия,кардан и т.н.Въпроса ми е,дали ще издържи ходовата част на Г-то.Гегата ми е междина база от военните с бризент-230GE автоматик-125к.с.(оригинално беше така),сега е с мотор3000 бензин-188к.с. от 124-ка със скоростна кутия Г трак,но нещо не ме кефи съвсем.Мисля да върна оригиналните дифове 35:8,бързички са и няма да се товарят много.Слагам 500-те коня барабар със скоростната кутия,закачам кардана към раздатката и трябва да стане.?Та с две думи:мисля да се занимавам пак с простотии и за това моля за съвет.Дали ще се получи ,или пък не?Благодаря ВИ предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ДВИГАТЕЛ GT500 ОТ МУСТАНГ ШЕЛБИ НА Г.ДАЛИ,ИЛИ?
Свий
X
-
От: ДВИГАТЕЛ GT500 ОТ МУСТАНГ ШЕЛБИ НА Г.ДАЛИ,ИЛИ?
Ето снимка на мотора,още е на купето и не се вижда много добре.Първоначално публикуван от Andrei Преглед на мнениедай снимки на двигателя....иначе всичко ставаТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
Г 230Е
Г 500 0887 390 703
Коментар
-
Срердна база, няма такова г. Има къс, дълъг и удължена дълга рама( пикап). ще ти издържи всичко без раздатката. Тя е до 700 нм.Първоначално публикуван от svilenst Преглед на мнениеЗдравейте колеги.Пускам тази тема най вече към тези ,които по добре са запознати с Гегите.Имам двигател от ШелбиGT500 комплект скоростна кутия,кардан и т.н.Въпроса ми е,дали ще издържи ходовата част на Г-то.Гегата ми е междина база от военните с бризент-230GE автоматик-125к.с.(оригинално беше така),сега е с мотор3000 бензин-188к.с. от 124-ка със скоростна кутия Г трак,но нещо не ме кефи съвсем.Мисля да върна оригиналните дифове 35:8,бързички са и няма да се товарят много.Слагам 500-те коня барабар със скоростната кутия,закачам кардана към раздатката и трябва да стане.?Та с две думи:мисля да се занимавам пак с простотии и за това моля за съвет.Дали ще се получи ,или пък не?Благодаря ВИ предварително.
...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Коментар
-
ЕАйде бе Пламене,откога чакам да вземеш отношение.Относно базата ,води се мисля вагон.Пух е като твоя,само че, с бризент.Мотора е 5,4 V8 500 к.с. и е точно 700нм.Поне така пише.Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнениеСрердна база, няма такова г. Има къс, дълъг и удължена дълга рама( пикап). ще ти издържи всичко без раздатката. Тя е до 700 нм.Ето как изглежда. Поздрави.
ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
Г 230Е
Г 500 0887 390 703
Коментар
-
Апропо:при тоя случай дали ще издържи раздатката,или да си бия баници и да не се захващам изобще?Или друга раздатка?Дай малко по подробно,моля.Ако трябва да дойда до Варна да поговорим,Русе-Варна ей къдее.Имаш ли време.Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнениеСрердна база, няма такова г. Има къс, дълъг и удължена дълга рама( пикап). ще ти издържи всичко без раздатката. Тя е до 700 нм.
Г 230Е
Г 500 0887 390 703
Коментар
-
Добре де,предавам се.Дълга, дълга,няма грижи .Вълнува ме има ли някакъв шанс да се получи това ,което искам да направя.Поздрави и чакам идеи и акъл.Само не ми казвайте лафа за акъла и х------я.Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнениеТова си е дълга база,просто е с 2 врати !
Г 230Е
Г 500 0887 390 703
Коментар
-
Веско,писах на съобщения ноПървоначално публикуван от vesko111 Преглед на мнениеКакво ще го правиш двигателя и скоростите /3000 бензин/?
не знам дали си ги получил,че нета мие малко слаб.Ако мотора неми трабва,твой е,ще се разберем.
Г 230Е
Г 500 0887 390 703
Коментар
-
Необходима е раздатка от 463, тя е до 1500нм. имай предвид, че това не е въртящия момент на мотора, а предадения след скоростната кутия.Първоначално публикуван от svilenst Преглед на мнениеАпропо:при тоя случай дали ще издържи раздатката,или да си бия баници и да не се захващам изобще?Или друга раздатка?Дай малко по подробно,моля.Ако трябва да дойда до Варна да поговорим,Русе-Варна ей къдее.Имаш ли време.

За тази раздатка обаче са нужни и мостове от 463 модела. Просто се въртят в различни посоки караданите при 460 и 463....TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Коментар
-
На едно състезание мисля около Пловдив. Беше показан един модел на Г с двигател от Шевролет Корвет .Според мен агрегатите на Гто ще издържат.
Иначе за напасване на мотора си е филм +.Никои да не се качва на камионите преди да са дошли ?
Коментар
-
За раздатката ясно,но за мостовете само карантиите отвътре(полуоски ,карета,дифове),или целите мостове барабар с кожуха.Май кожуха от 460 не ставаше за диф от463 или бъркам.Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнениеНеобходима е раздатка от 463, тя е до 1500нм. имай предвид, че това не е въртящия момент на мотора, а предадения след скоростната кутия.
За тази раздатка обаче са нужни и мостове от 463 модела. Просто се въртят в различни посоки караданите при 460 и 463.
Г 230Е
Г 500 0887 390 703
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар