Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко въпросчета за МЛ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Малко въпросчета за МЛ

Привет колеги! Радвам се, че от скоро съм част и от вашия форум. Оффроуда е голяма част от живота на наща рода. Смятам че преживяванията са неповторими и не се заменят, особенно чувстворо да седнеш на мотора, да ритнеш и айде........ Така де тук обаче става въпрос за друго. Както сте забелязали от заглавието става въпрос за МЛ. закупен е преди 1 месец от Германия и смея да кажа, че си е добро камионче, макар доста от вас да го нямат за кой знае кво. Първият ми въпрос е свързан с гумите на тая машинка. В момента е с 255/65/16. И въпросът ми е следният: Ще има ли проблем да се сложи гума с височина 75, защото ми попада една доста примамлива оферта. И дали тези гуми, които са на колата са най - подходящите и ако не, кои биха били по - добри. Вторият ми въпрос е свързан с това знае ли някой от къде може да се купи паста за чистене на фаровете, защото са тръгнали да пожълтяват. Не заради друго, но просто така е грозоно, та биха ли се избегнали едни 500 лв за нови фарове. За сега с това трябва да се освежи мечо. Всичко друго поне все още си му е наред. Знам, че въпросите са малко тъпички, но бих се радвал да ми помогнете.

От: Малко въпросчета за МЛ

Гумите само с мерене. Не са еднакви различните модели и дали ще станат е въпрос на милиметри..
    За фаровете има хора които ги полирати и стават като нови. Търси инфо по плацовете за продажба на стари коли.

ПП пиши от къде си.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от Toki4a Yonkov Преглед на мнение
      Привет колеги.... И дали тези гуми, които са на колата са най - подходящите и ако не, кои биха били по - добри.
      Вторият ми въпрос е свързан с това знае ли някой от къде може да се купи паста за чистене на фаровете,
      Гумите подходящи или не, за какво? Кажи марка и модел.
      Колкото до полирането, имам различни полирпасти, ако си от Сф-то, ела и пробвай.
      П.П. и пиши с кой двигател е, че ако е 2.7 црд е за едни гуми, ако е амг 6 и нещо е за други
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Извинявам се, трябваше да дам по - точна информация: Мерцедес Мл 320 W163 2000

Коментар

Колега така зададен въпроса няма верен отговор,защото това 75 само по себе си не значи нищо.За пример размера който си дал за сегашните гуми 255х65/16 се разчита така 16 вътрешен диаметър на гумата 255 това е ширина на гумата а 65 е процент от ширината,или в случая 75 % от какво имаш предвид?Ето един произволен какулатор за гуми с които можеш да си изчислиш гуми с 75% височина ще са еднакви с тези които си дал за пример.
          http://www.margel.info/web/lang_bg/%...83%D0%BC%D0%B8
          А колкото до това кои са най големите гуми които стават на МЛ без лифт нека се изкажат знаещите.Надявам се да съм бил полезен.

Коментар

Виж как става въпросното полиране на фаровете http://www.youtube.com/watch?v=N73kUOgmqRA. А за да не пожълтяват отново един познат ги пръска с автолак
            за UV защита.

Коментар

Благодаря на всички ви, останал сън с грешна представа за уразмеряването на гумите Иначе тези гумите, за които говоря са 245x75/16. Ясно, ще си кара със същия размер, а по въпросчето за фаровете........ Аз съм от Габрово и тука не се прескачат плацовете Но ще поразпитам тук - там.

Коментар

Е, като си от Габрово питай Десо. Може и показно да ти направи.

Коментар

Първоначално публикуван от DiTBul Преглед на мнение
                  Е, като си от Габрово питай Десо. Може и показно да ти направи.
                  0896/73-72-53 Това е телефона Десо.Просто е най добрия.

Коментар

Мислех да предложа местоживеенето да стане задължителен атрибут при задаването на въпроси, ама нали е демокрация...
                    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

Съжалявам ама съм нов тук и малко ми е зор още да свикна......

Коментар

Колеги и аз имам питанка относно МЛ W163. Искам да си сваля корите на задните врати а не знам как става демонтажа.Причината е смяна на тонколоните с по-мощни.

Коментар

Няма ли кой да ми отговори ?

Коментар

2003
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

какво е това 2003 ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X