Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РЕМОНТ на ГЛАВИНА ПРЕДНА

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • РЕМОНТ на ГЛАВИНА ПРЕДНА

    Здравейте колеги!Отиде си лагера на предната главина! Нужна ми е информация какви са лагерите размер на семерингите че при мен няма разчитане и ако има някакво ръководство за ремонт(най-вече за моменти на стягане...)ще е супер. Благодаря предварително!

  • #2
    От: РЕМОНТ на ГЛАВИНА ПРЕДНА

    Айде колеги! Ако имате инфо направо и за дифа така и така съм го разхвърлил да му направя и на него една профилактика да не го правя с индиго и т.н.

    Коментар


    • #3
      От: РЕМОНТ на ГЛАВИНА ПРЕДНА

      http://www.hanshehl.de/tipp21b.htm - аз главно оттук чета. 2 пъте вече съм разглобявал и двете страни. Втория път станах по-добър. Моментите са описани в линка. По принцип няма нещо фрапиращо, може и на усет да стягаш всичко, като имаш предвид че самите лагери на гравината с двете гайки се стягат, като с първата се обира луфта на главината, май 0.1-0.2мм беше и с втората се контри. Първия път го правих на око и си карах без проблеми. Втория път слагах и инд. часовник за луфта, но тъй като ползвах старите гайки и в резбата има луфт, като вземеш да стягаш вече втората (контрата) се пренатяга и първата, та това трябва да се има предвид. Абе като стегнеш колелото трябва все пак да се върти и да има съвсем минимален, почти изчезващ луфт като хванеш с ръце гумата и клатиш. Като покараш 5-10 км пак ги виж как са луфтовете като хванеш гумите. В моите постове има и лагери и семеринги и всичко което те интересува. Ако не си ги намерил довечера ще ти ги потърся.
      Без блокажи си за никъде. :D
      Без лебедка, хептен...

      0887 731062 - Цецо

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X