Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mercedes g W462 Military machine

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Mercedes g W462 Military machine

Несте ли се чудили защо никъде не се говори за Mercedes G W462. За W461 Wolf сте чували вероятно но за W462 аз специално не бях чувал.
    Незнам да ли това е новина но Г класта освен във Грац Австрия се зглобява и в Солун Гърция от фирмата ELBO.
    ELBO е частна гръцка компания, лицензирана от Mercedes-Benz, за производството на G-Wagen за гръцки и кипърски армии. Първите версии на G-Wagen, направени в Солун са от серията четиристотин шейсет и два 240 GD, с твърде бавна 2,4-литров 4 цилиндров дизелов двигател с 72 к.с. и с 4-степенна механична кутия.След това започват да се сглобяват със мотор атмосферен 290 GD с 94 к.с. механична кутия,а в последствие със 4 степена автоматична кутия.
    Ако съм разбрал правилно Г класата за гръцката армия за по лесно обслужване се произвежда без блокажи .
    Двигателя,Шасито и много други части се зглобяват във завода на ELBO
    Интересна работа колко близо се зглобяват тези машини.
    Повче информация тук:http://www.mercedesgwagen.galeon.com/enlaces680718.html
    Прикачени файлове
    Никои да не се качва на камионите преди да са дошли ?

От: Mercedes g W462 Military machine

За 462 съм писал.Блокажи си има.Хубаво е да знаете,че в ЕЛБО има магазин и може да се купуват всякакви части.Като влизате в завода на охраната казвате,че отивате до магазина при Васили.Оставате си личната карта и сте готови.Магазина се намира 100-на метра в дясно.Не се отклоняваите защото могат да ви заключат,все пак е военен завод.Имат абсолютно всичко за Г .

Коментар

Колега а цените какса.
      Първоначално публикуван от GVT Преглед на мнение
      За 462 съм писал.Блокажи си има.Хубаво е да знаете,че в ЕЛБО има магазин и може да се купуват всякакви части.Като влизате в завода на охраната казвате,че отивате до магазина при Васили.Оставате си личната карта и сте готови.Магазина се намира 100-на метра в дясно.Не се отклоняваите защото могат да ви заключат,все пак е военен завод.Имат абсолютно всичко за Г .

Коментар

Ами горе долу като тук,само,че няма чакане.Ако искаш нещо,дори двигател или някоя друга едро габаритна част ти я вадят на момента.А и няма ментета.Между другото има и всички части за Хамър I и Унимок.Завода е огромен,в него се правят танкове и бронетранспортьори във всякакви варианти ,бронирани джипове и камиони както и тяхното въоръжаване.Голяма част от хамърите за нуждата на американската армия в Ирак са произведени точно там.Правят линейки,пожарни,снегорини,боклуджийски камиони както и рециклиране на стари автобуси.Сигурно изпускам доста неща,но доста голяма част от частите си ги правят в завода.

Коментар

Сигорно и Унимог зглобяват в този завод.

Коментар

Първоначално публикуван от GVT Преглед на мнение

Ако е възможно малко повече подробности - " Хубаво е да знаете,че в ЕЛБО има магазин и може да се купуват всякакви части." Благодаря.

Коментар

Хубава снимка.
              Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X