Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дискусия за избор на броня за Г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся шоп...

Първоначално публикуван от edoors
    .....Трябва да направя една диагностика през следващата седмица, за да се реша окончателно .....
    Диагностика на какво?
    По-важно е да решиш предварително какво ще го правиш тоя Пухчо. Ако ще ходи в гората е едно, ако няма - друго. Това бялото нещо с кайманите и пластмасовите вежди не е правено за гора....и за хАсвалт не е. Лебеда вътре има един недостатък. Задната седалка става използваема на 50%. Ако преместиш акумулаторите вътре, стават 0%. Иначе за чертежи и пр. няма ядове. Те ги има постнати. Мечо също има, нали скоро я прави.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman
      Диагностика на какво?
      По-важно е да решиш предварително какво ще го правиш тоя Пухчо. Ако ще ходи в гората е едно, ако няма - друго. Това бялото нещо с кайманите и пластмасовите вежди не е правено за гора....и за хАсвалт не е. Лебеда вътре има един недостатък. Задната седалка става използваема на 50%. Ако преместиш акумулаторите вътре, стават 0%. Иначе за чертежи и пр. няма ядове. Те ги има постнати. Мечо също има, нали скоро я прави.
      Ми поне един преглед на мостове, скорости и т.н. Още нищо не съм гледал. А иначе, мястото и е в гората. Не я виждам нито по магистралите, нито пред кафетата.
      П.П. Ако нямаш снимки на твоята Гега, да ти пратя?
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

От: Дискусия за избор на броня за Г

Ето едно предложение и от Наско:

Коментар

Баце, поне да беха бели тия мигачи бе.
          Имам човек къде и сини мое ти ги направи или па зелени ако ти кефне
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
            Не е това. Тази броня е другия (лекия, по-новия) модел. На външен вид е по-добра но е далеч по-крехка от оригиналната на Пуха. Такива има в изобилие.
            Като цяло тоя бел лебед е някакво странно кафеджийско недоразумение. Липсва му само една от ония бутафорни картонени лебедки които Явор беше обещал да внесе.

ПП Хала, аватара ти може да се направи с размери към 3 на 6 метра на винил и по желание на големина на лепенка. Ако те интересува звънни да те пратя при човек в София.
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:G.JPG
Прегледи:1
Размер:190.3 КБ
ID:5326602Неееееееее е кафеджийско недоразумение!Но собственикът му явно иска да изглежда ъпдейтнат!Това води до "пласмасови"брони...
            B+

Коментар

Бе, аз не съм се разправял с брони на други джипове, ама и тая на Г-то ми се види "лабава" в общия си вид. Сама по себе си е достатъчно здрава, когато е отделно от джипа, но захващането и за рамата според мен е... компрометирано . Първо се кривят много лесно тези планчици, дето са заварени за гредите на шасито. Ако ударът е по-силен се кривят леко и самите планки дето са си заварени на бронята. Тия на бронята лесно се изправят, ама онези към рамата - доста по-трудно, от гледна точка че е неудобно, а не че са много здрави.
              Аз фабричната броня първо я скъсих (че задираше тук-там) от двата края с толкова, колкото захлупваха пластмасовите кривки; и "затворих" профила с ламарина.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0149.jpg
Прегледи:3
Размер:276.4 КБ
ID:5326616
              Ама ъгъла на атака си остана калпав. След време си направих една от кръгла тръба общо взето, като идеята за трансформацията ми беше единствено увеличаване на ъгъла на атака. Новата ми е по-високо от оригиналната, и ъгъла се "отваря" (първата снимка). Че е по-грозна, по-грозна е.

Име:IMG_0842.jpg
Размер:135.7 КБ
ID:5326614Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_7732.jpg
Прегледи:2
Размер:194.2 КБ
ID:5326615
              На втората снимка се вижда "чукната" оригинална броня. Снимката ме подсеща, че самата конструкция на бронята се беше подвила тогава, така, че беше "набъбнала" под халогена. Също ме подсеща, че този удар беше причина да скъся първоначално бронята от двете страни.
              Трудно се разделих с централното вкопаване и шиша на оригиналната броня - много ценно и полезно; сега въртя шегели по калищаците, ама... Отрязах и ухото дето стърчи долу вдясно на ламарината, че и то задира примерно при преминаване на бетонна канавка.
              На последното състезание блъсках с муцуната в една канавка, а тъкмо бях изправил планката на шасито от лявата страна, че нали слагах водача отпред; та сега ми е изкривена пък тази от дясната страна, с все усилките дето заварих. Та ако там бях с оригиналната броня, надали щях и да мина през тая канавка.
              Те т`ва е резюмето от мен .

Ако някой иска чертеж в AUTOCAD на планката (2бр), на които се слага кръглата тръба да казва. Ще си спестите залягане, мерене и т.н. "Изстискано" е за максимален преден ъгъл. Правите си две такива планки и си връзвате с болтчета новата броня на мястото на старата без да преправяте нищо (всъщност съвсем леко се налага да се препили решетката с квадратните отвори; планките "навлизат" на 15ина мм в нея).

Поздрави!
              Последно редактирано от The Bear; 13-12-11, 23:00. Причина: маса добавки и редакции
              Без блокажи си за никъде. :D
              Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Едно предложение от мен .Натиснете снимката за да я уголемите

Име:autowp.ru_arctic_trucks_mercedes-benz_g290_multi_purpose_2.jpg
Размер:360.6 КБ
ID:5326660Натиснете снимката за да я уголемите

Име:autowp.ru_arctic_trucks_mercedes-benz_g270_high_mobility_1.jpg
Размер:402.8 КБ
ID:5326661Натиснете снимката за да я уголемите

Име:autowp.ru_arctic_trucks_mercedes-benz_g290_multi_purpose_2.jpg
Размер:360.6 КБ
ID:5326660Натиснете снимката за да я уголемите

Име:autowp.ru_arctic_trucks_mercedes-benz_g270_high_mobility_1.jpg
Размер:402.8 КБ
ID:5326661
                Никои да не се качва на камионите преди да са дошли ?

Коментар

Още една идея за броня... До колкото знам колегата edoors още събира идеи по въпроса. От тези двете брони /заготовки все още/ на едната ще има лебедка.*

Име:IMG_01861.jpg
Размер:163.0 КБ
ID:5368474*Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_01841.jpg
Размер:110.0 КБ
ID:5368473

Коментар

Понеже обещах снимка в крайния вид на бронята...

Име:IMG_02101.jpg
Размер:139.8 КБ
ID:5375221

Коментар

Здравеи колега vesko111, знам юе вапроса не е за тук , но какъв е шнорхела, от къде е и каква му е цената?

Коментар

Първоначално публикуван от vesko111 Преглед на мнение
                        Понеже обещах снимка в крайния вид на бронята...
                        Бе минах аз днес покрай тебе, ама ми се видя безлюдно и не се отбих, а то имало защо...

Коментар

На въпроса за шнорхела - за Г-клас си е - пасва много точно и не пречи на видимостта. Мога да свържа който желае с човека който ги прави. Аз само съм добавил мой вариант на емлемата отстрани и решетката. За цената с него... Моя телеон е * 0888 300-694

Коментар

Благодаря за информацията колега, ще се чуем по телефона за да се уточним.

Коментар

Здравейте, ето и от мен една идея за броня.

Име:DSCN0259.jpg
Размер:149.6 КБ
ID:5380048Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN0256.jpg
Размер:176.6 КБ
ID:5380049Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN0257.jpg
Размер:125.0 КБ
ID:5380050

Коментар

До колегата Веско 111: Бронята ти е уникална!!! Не е лошо да направиш някоя друга бройка и да обявиш и някаква цена, ако е твое изделие, смятам, че които разбира тук ще се спира! Поздрав и един външен въпрос.. Знаете ли има ли по-читава морга за г-та от тази в началото на с.Кърнаре в стопанския двор? Стана ми кофти като се разходих с парите в джоба, а едно мургаво момче каза, че затваря и не му се занимава да сваля части!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X