Лагерите на карето са чао. При 90км/ч друса яко.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ремонт на кардан за Г 463 - нов 2200 лева. Господ да ги убие! :)
Свий
X
-
От: Ремонт на кардан за Г 463 - нов 2200 лева. Господ да ги убие!
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеИ?
И ако е оферта в кой завод или цех се прави тоя ремонт колко струва и тн и тн. Карето е разбито тва е сигурно.
Благодарен съм за мнения и съвети знам че в тоя форум има много знаещи и можещи хора.
Коментар
-
463 не знам как е. На 460 е керновано. Иначе, стандартен размер, доколкото си спомням. В смисъл, има го по магазините. Аз съм го правил, като го "разкерновам" и след това го фиксирам с шайби. След това не се е налагал баланс. Другия вариант е с лепене.
Коментар
-
Не съм я видял тази тема, но явно както и при бусовете МБ карданът се води консуматив. И цената е съпоставима 2200-2500 за нов. От години обаче си ги рециклираме на Божурище. Сменят каретата, балансират и т'ва е. До скоро операцията излизаше ~200 лв., но последно м.12.2011-400, но с включена цена за висящ лагер.
И още нещо - карето за Г280'91г. става от Актрос - Андро точно с такова го е сменил.За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар
-
Цецо ги разбира карданите. Достатъчно е да кажа, че той може да сменя кардан на Диско. Запознатите в детаилите знаят за какво става въпрос, така, че слушайте го - "Той може да сменя кардан на Диско"!
Коментар
-
Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнениеНе съм я видял тази тема, но явно както и при бусовете МБ карданът се води консуматив. И цената е съпоставима 2200-2500 за нов. От години обаче си ги рециклираме на Божурище. Сменят каретата, балансират и т'ва е. До скоро операцията излизаше ~200 лв., но последно м.12.2011-400, но с включена цена за висящ лагер.
И още нещо - карето за Г280'91г. става от Актрос - Андро точно с такова го е сменил.0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнениеКъде по-точно в Божурище?За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар
-
Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнениеАко се пътува от карулката на Ок.път по посока Божурище, в дясно има някакъв индустриален двор. Като се завие надясно веднага в ляво има една напудрена сграда май и бариера имаше. Работилницата е залепена до тази сграда. Това е преди отбивката за Метро и преди отбивката за складовете на ЦКС.
Коментар
-
Мерси колеги за инфо-то!0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
http:// www. colorita51.biz/kardani.htm
инжойИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеhttp:// www. colorita51.biz/kardani.htm
инжойЗа жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар