Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремонт на кардан за Г 463 - нов 2200 лева. Господ да ги убие! :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ремонт на кардан за Г 463 - нов 2200 лева. Господ да ги убие! :)

Лагерите на карето са чао. При 90км/ч друса яко.

От: Ремонт на кардан за Г 463 - нов 2200 лева. Господ да ги убие!

И?
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Питай феликс. http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=133389
      Последно редактирано от Пенчо; 28-11-11, 18:00. Причина: доп.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
        И?
        "И" търся дискусия в която с малко късмет да разбера подлежи ли на побългаряване тоя кардан и доколко се прави компромис със качеството на ремонта.
        И ако е оферта в кой завод или цех се прави тоя ремонт колко струва и тн и тн. Карето е разбито тва е сигурно.

Благодарен съм за мнения и съвети знам че в тоя форум има много знаещи и можещи хора.

Коментар

463 не знам как е. На 460 е керновано. Иначе, стандартен размер, доколкото си спомням. В смисъл, има го по магазините. Аз съм го правил, като го "разкерновам" и след това го фиксирам с шайби. След това не се е налагал баланс. Другия вариант е с лепене.
          Прикачени файлове

Коментар

Не съм я видял тази тема, но явно както и при бусовете МБ карданът се води консуматив. И цената е съпоставима 2200-2500 за нов. От години обаче си ги рециклираме на Божурище. Сменят каретата, балансират и т'ва е. До скоро операцията излизаше ~200 лв., но последно м.12.2011-400, но с включена цена за висящ лагер.
            И още нещо - карето за Г280'91г. става от Актрос - Андро точно с такова го е сменил.
            За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Цецо ги разбира карданите. Достатъчно е да кажа, че той може да сменя кардан на Диско. Запознатите в детаилите знаят за какво става въпрос, така, че слушайте го - "Той може да сменя кардан на Диско"!

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                Не съм я видял тази тема, но явно както и при бусовете МБ карданът се води консуматив. И цената е съпоставима 2200-2500 за нов. От години обаче си ги рециклираме на Божурище. Сменят каретата, балансират и т'ва е. До скоро операцията излизаше ~200 лв., но последно м.12.2011-400, но с включена цена за висящ лагер.
                И още нещо - карето за Г280'91г. става от Актрос - Андро точно с такова го е сменил.
                Къде по-точно в Божурище?
                0899 шест5313нула
                За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                  Къде по-точно в Божурище?
                  Ако се пътува от карулката на Ок.път по посока Божурище, в дясно има някакъв индустриален двор. Като се завие надясно веднага в ляво има една напудрена сграда май и бариера имаше. Работилницата е залепена до тази сграда. Това е преди отбивката за Метро и преди отбивката за складовете на ЦКС.
                  За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                    Ако се пътува от карулката на Ок.път по посока Божурище, в дясно има някакъв индустриален двор. Като се завие надясно веднага в ляво има една напудрена сграда май и бариера имаше. Работилницата е залепена до тази сграда. Това е преди отбивката за Метро и преди отбивката за складовете на ЦКС.
                    На оградата има окачен кардан, а фирмата май беше Колорита или нещо подобно...
                    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Мерси колеги за инфо-то!
                      0899 шест5313нула
                      За всекиго по нещо

Коментар

http:// www. colorita51.biz/kardani.htm

инжой
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                          http:// www. colorita51.biz/kardani.htm

инжой
                          Точно Колорита пишеше на тая стъклена сграда.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X