Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за MERCEDES ML 400 CDI AMG, 2001

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за MERCEDES ML 400 CDI AMG, 2001

Здравейте колеги,
    баща ми иска да купува такава кола и ще Ви помоля за отзиви. Доколкото разбрах от Интернет, това е някаква лимитирана серия (дизел AMG) и като цяло не можах да намеря много информация. Двигателят е 4.0L OM628 V8 и освен в ML-а го има и в S (W/V220) 1999–2003, G (W463) 2001–2005 и E (W211) 2003–2005. Ще съм благодарен за всякаква информация, а аз междувременно ще продължавам да търся коментари в Интернет. В тази връзка имам и още един въпрос- в какво се изразява разликата между обикновената версия и AMG, като изключим визията и разните екстри, и доколко информацията за едната важи и за другата? Благодаря предварително!

Поздрави,
    Чавдар

От: Мнение за MERCEDES ML 400 CDI AMG, 2001

АМГ принципно пипат глава,колектори,изпускателна.

На тоя мотор му тьрси проблемите в двете турбини и дьлгата верига - има мощност колкото искаш,но тия горе страдат от това.
    Какво му е по-наточеното на АМГ от обикновенния модел вече ти ще кажеш или дай ВИН номер да го проверим.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

За G400 съм чувал много лоши неща. Освен, че е Г-класа и върви като самолет, всичко друго е кофти. Мотора е прекалено мощен и троши скоростите. ....това само ако си успял да го извадиш от сервиза в движение.
      Имах приятел с такъв, верно, че той не е наред с главата, ама повече стоеше по сервизите отколкото на улицата. Що пари даде за ремонти.
      Предполагам, че ако се кара от нормален няма да има никакви проблеми. От друга страна нормалните не си купуват АМГ.

Ако същата комбинация мотор-скорости е сложена в тоя МЛ очаквай и проблеми с окачването. Пламен Тенев караше МЛ АМГ ама нали съм спьолкин не помня какво точно беше.
      Последно редактирано от drukman; 11-12-11, 02:40.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Ml55AMG. А по отношение на 400cdi, то това е най-мразения мотор от гледна точка на подръжката. При Г-то мотора води до мощна динамика до към 120км/ч и после става тромав и скъп. Най-добре е с 320 v6 или вентилирания 300 турбо дизел. Т.Христов имаше Брабус 400 цди и доста си отседя по сервизите.
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X