Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kaкъв G да си търся?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kaкъв G да си търся?

Здравейте колеги от доста време ми се минава на нова машина и за сега само за Г класа ми е в главата.Имам в БГ стар мечок тук на скоро се сдобих с един 20г и чесно казано ми писна от джимита и тен подобни.190 който карам ежедневно си го харесвам 2.5д 90кс си е доста як и не много жаден мотор та едно Г с това моторче
    ми е в главата.Все пак да се допитам но май ще си продавам сузукито и една Г класа ми се ще.Едно ме плаши сравнително ново джимни с над 20г Г класа не могат да се сравняват но двата фабрични блокажа са доста съблазнителни
    поздрави

От: Kaкъв G да си търся?

463 къса със 2.8 моторетка ще ти дойде супер А защо не и 3.2 Говоря за бензинка
    Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Бензинките са малко кът повече стари дизели излизат. Като поразрових на Г класа дизеловите мотори не са като на 190 2.5д..Определено старите петаци на МБ не ми допадат.Предпочитам дизелите бензиновите мотори ме плашат тук няма газ на всяка крачка.
      Поздрави

Коментар

Eто нещо такова търся без турбо но това е шестак не петак
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:01963166501.jpg
Прегледи:1
Размер:43.1 КБ
ID:5271021
        Какво ще кажете за тези мотори? Слагат се след 91 година май поне този на това Г е от 93
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:$(KGrHqV,!g8E2ev)YihwBNpvz)Dr(Q~~_27.JPG
Прегледи:1
Размер:43.1 КБ
ID:5271022

Поздрави
        Последно редактирано от zenit; 23-04-11, 03:40.

Коментар

Ами какво да кажем.... то е казано колега - писано е но требе да си го прочетеш.
          603 мотор ... здраво нещо но на това железо е малак -113 магарета е .
          Ако е читава колата искат много-аз под 18 000 евра свясна в немско не съм срещал.

Коментар

Четем колега четем ама всичко е много мътно все пак мерсии за отговора.Прав си читаво Г с този матор 14/15.000 евро могат да се намерят в Спаин.Само има един проблем няма луд който да МИ ДАДЕ ТОЛКОВА ЗА ЕДНО ДЖИМНИ.Ще следим обявиите пък ако падне може и аз да се порадвам на Гега.Доста страни работи една и съща гега се продава на две различни места и две различни страни тука нещо гнило има даже и годинката не ми се вързва
            http://www.coches.net/mercedes-benz-...2308-covo.aspx
            обявата в СпаИн
            http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...s&pageNumber=1
            и Франция

Коментар

Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнение
              Четем колега четем ама всичко е много мътно все пак мерсии за отговора.Прав си читаво Г с този матор 14/15.000 евро могат да се намерят в Спаин.Само има един проблем няма луд който да МИ ДАДЕ ТОЛКОВА ЗА ЕДНО ДЖИМНИ.Ще следим обявиите пък ако падне може и аз да се порадвам на Гега.Доста страни работи една и съща гега се продава на две различни места и две различни страни тука нещо гнило има даже и годинката не ми се вързва
              http://www.coches.net/mercedes-benz-...2308-covo.aspx
              обявата в СпаИн
              http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...s&pageNumber=1
              и Франция
              Това си е 100% -во 460, а на годината е объркано само едно число, т.е. най-вероятно е 1986г. , иначе изглежда супер читаво....
              I want out !!!

Коментар

Сигорно е така не съм и звънял нещо не мога да се съглася на този модел след 90г е друга бира.Май французите са го закупили от та ук и вече е с нова цена.Пише в испанската обява че е ревизиран в Мерцедес сервизна книжка ама като ги знам кви леваци са по лошо само мушнгий знаят да правят.
                поздрави

Коментар

Колега - тва ако е истина досега тва да е заминало... това даже не е с 603 мотор а с 606 с турбо -още по нов....няма как да струва 8,2к евро и всичко да е ок с тая кола и тва да не се купи за макс 2 часа...
                  Аз живея постоянно в немко и съм имал задача нееднократно да търся Г.... ако е свясна -цената е по горе.
                  Нямам идея в Испания как е но просто на едно място е 18 а на друго 8 ... прекалено голяма е разликата.

Коментар

Колата е стара 460,88 коня,с един(само заден) болкаж.Най-вероятно обявите са дърво.

Коментар

Първоначално публикуван от ihristov Преглед на мнение
                      Колата е стара 460,88 коня,с един(само заден) болкаж.Най-вероятно обявите са дърво.
                      Никъде не се вижда дали е с 1 или с 2 блокажа,... незнам... ,ти как разбра?!
                      Последно редактирано от yankof; 01-05-11, 08:37.
                      I want out !!!

Коментар

Нещо от родината разгледай...тука също е с пълно с попадения ... и в добрия и в лошия смисъл

Коментар

Първоначално публикуван от yankof Преглед на мнение
                          Никъде не се вижда дали е с 1 или с 2 блокажа,... незнам... ,ти как разбра?!
                          По лампите на таблото,което няма и оборотомер.Загледай го че е само с лампа за задния блокаж.

Коментар

Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнение
                            ...... след 90г е друга бира.....
                            Ако имаш богато парици и ще стягаш кафеджийска джипка, да- така е.
                            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                            Вальо. О888 557Ч7Ч
                            Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от ihristov Преглед на мнение
                              По лампите на таблото,което няма и оборотомер.Загледай го че е само с лампа за задния блокаж.
                              Дааа бе,.... прав си, ...виж за това не се бях сетил, както винаги недоглеждам... да му се невиди....
                              I want out !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X