До колегите сблъскали се с този проблем,става въпрос за шапките, поне аз така им казвам,горните основи,на които лягат пружините са изгнили .Продават ли се или трябва да си ги прява.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Шапки за пружините на/ Г / къса база
Свий
X
-
От: Шапки за пружините на/ Г / къса база
Първоначално публикуван от miro krosa Преглед на мнениеДо колегите сблъскали се с този проблем,става въпрос за шапките, поне аз така им казвам,горните основи,на които лягат пружините са изгнили .Продават ли се или трябва да си ги прява.
Не забравяй и основите на амовете, защото вероятно и те са на същия хал.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеНе забравяй и основите на амовете, защото вероятно и те са на същия хал.
Коментар
-
Тия железа ги има в Гладиатор. Не са без пари но са готови и са истински. Режеш твойте и заваряваш новите.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Първоначално публикуван от yankof Преглед на мнениеПри Десо доколкото си спомням също ги имаше някъде около и над 200лв. ми се върти в главата, а в Гладиатор някой , ако знае цена, да вземе да сподели...от Гладиатор и бяха под 200лв.Нещо около 170 лв ми се върти в главата.
B+
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар