Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шапки за пружините на/ Г / къса база

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Шапки за пружините на/ Г / къса база

До колегите сблъскали се с този проблем,става въпрос за шапките, поне аз така им казвам,горните основи,на които лягат пружините са изгнили .Продават ли се или трябва да си ги прява.
    Последно редактирано от miro krosa; 10-04-11, 10:14.

От: Шапки за пружините на/ Г / къса база

Зднители ? Продаватсе всеки детаил от копето и шасито се продава.Иначе може да си ги направиш.
    Никои да не се качва на камионите преди да са дошли ?

Коментар

Благодаря, не съм ги свалил още и реших да задам въпроса предварително.Ще им доиде реда в момента се изкърпва купето, да за задните става въпрос

Коментар

Първоначално публикуван от miro krosa Преглед на мнение
        До колегите сблъскали се с този проблем,става въпрос за шапките, поне аз така им казвам,горните основи,на които лягат пружините са изгнили .Продават ли се или трябва да си ги прява.

Не забравяй и основите на амовете, защото вероятно и те са на същия хал.
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
          Не забравяй и основите на амовете, защото вероятно и те са на същия хал.
          Да и тях ще правя поизтаняла е тръбата,мисля да вкарам една тръба по дължина със две къси пар4ета като влойки от едната и другата страна и на тях заварени стоиките за амовете

Коментар

Става.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Тия железа ги има в Гладиатор. Не са без пари но са готови и са истински. Режеш твойте и заваряваш новите.
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

При Десо доколкото си спомням също ги имаше някъде около и над 200лв. ми се върти в главата, а в Гладиатор някой , ако знае цена, да вземе да сподели...
                I want out !!!

Коментар

Първоначално публикуван от yankof Преглед на мнение
                  При Десо доколкото си спомням също ги имаше някъде около и над 200лв. ми се върти в главата, а в Гладиатор някой , ако знае цена, да вземе да сподели...
                  Ами Митко да каже,аз преди 3-4 години купувах ,не за моята !!! от Гладиатор и бяха под 200лв.Нещо около 170 лв ми се върти в главата.
                  B+

Коментар

Благодарности за споделените мнения от полза са ми,приятни празници от мен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X