Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Радиокасетофон Г 350

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Радиокасетофон Г 350

Здравейте колеги,

Имам приятел със Г 350.След смяна на антената в сервиз ( предполагам са откачали акумулатора ) радиокасетофона му иска някакъв код за да се включи.
    Някой да знае нещо по въпроса ? Имам в предвид ,че може да е променян , но ако си има стандартен заводски нека опитаме
    Благодаря в аванс.
    Последно редактирано от Jamo; 19-09-10, 18:38. Причина: пр. грешка
    "Many men go fishing all of their lives without knowing that it is not the fish they are after."
    "Много мъже риболовят цял живот , без да осъзнават , че не рибата е това което преследват."

От: Радиокасетофон Г 350

ако е фабричен пробвай тук http://www.radio-code.co.uk/
    емил златков
    паджеро 2.5тд
    ве стром 650

Коментар

http://www.sniva-auto.ru/quest37/gb.php?page=2

Модел година и ако имаш ВИН кода на колата,путаш в тоя сайт горе и след ден/два проверяваш какво са ти написали под твоята питанка.Става и при дильра с документи на колата за доказателство,че е твоя,тук е без пари,но нашите гении там какво ще ти искат идея нямам.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Хм, нека твоя човек първо да си прегледа документите, с които е купил джипа - вероятността да има картонче, на което да е записан заветния код, не е малка.
        Втори опит - сваля радиото, и го оглежда внимателно - има също голяма вероятност кода да е записан някъде отгоре.
        Ако и това не е, тогава - десетина опита с кийгенератора, и ако и тогава не ще, карай по метода на Боса..
        Имам някакви генератори, ама успеваемостта им не е много голяма.

Кой модел е свирката?

Тук http://www.ertasvc.ru/bd/mercedes-benz.htm има няколко модела, от тези, дето са по Мерседесите.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение

Модел година и ако имаш ВИН кода на колата,путаш в тоя сайт горе и след ден/два проверяваш какво са ти написали под твоята питанка.Става и при дильра с документи на колата за доказателство,че е твоя,тук е без пари,но нашите гении там какво ще ти искат идея нямам.
          Еее супер , като гледам не сме само ние с такива въпроси.Благодаря
          Сега остава и да намерим VIN-a

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
          Хм, нека твоя човек първо да си прегледа документите, с които е купил джипа - вероятността да има картонче, на което да е записан заветния код, не е малка.
          Втори опит - сваля радиото, и го оглежда внимателно - има също голяма вероятност кода да е записан някъде отгоре.
          Ако и това не е, тогава - десетина опита с кийгенератора, и ако и тогава не ще, карай по метода на Боса..
          Имам някакви генератори, ама успеваемостта им не е много голяма.

Кой модел е свирката?

Тук http://www.ertasvc.ru/bd/mercedes-benz.htm има няколко модела, от тези, дето са по Мерседесите.
          Ей това е животното - http://www.ertasvc.ru/tovar/367.htm

Благодаря Ви колеги.
          "Many men go fishing all of their lives without knowing that it is not the fish they are after."
          "Много мъже риболовят цял живот , без да осъзнават , че не рибата е това което преследват."

Коментар

а дали може да споделиш и серийния му номер - на животното, де

а ВИН - това ти е номера на шасито - 17-значен е.

кода е 5 значен, в него участват числата от 1 до 4
            след трикратно въвеждане на неверен код има задължителна пауза от около час.

Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
              а дали може да споделиш и серийния му номер - на животното, де

а ВИН - това ти е номера на шасито - 17-значен е.

кода е 5 значен, в него участват числата от 1 до 4
              след трикратно въвеждане на неверен код има задължителна пауза от около час.

Успех!
              В момента не мога , колата не е при мен.При първа възможност ще го напиша.
              А къде да търся серийния номер ?

Коментар

Върху апарата - серийния номер на апарата.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение

Здравейте,
                  Малко инфо по темата макар и по късно , но не зависи от мен...та няколко пъти ми трият пост-а с молба за кода.Аз ли нещо не правя както трябва ? Пиша им ВИН-а и марката и годината на колата.

Мерси.

Коментар

Малко ъпдейт по темата...след неколкократни постове във месеците с молба за код и след като всеки път ми се триеха постовете от някой..реших да си рег-на майл на руски сървър и така да пусна поредния пост със различно име както всеки път...е този път слънцето огря и нашата градинка

Ако модераторите прецените да заключат темата.

Благодаря на БЕНЦБОСС и всички които се отзоваха.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X