Обява

Свий
Няма добавени обяви.

W210 4 matic

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• W210 4 matic

Здравейте колеги, от доста време съм регистриран, но само наблюдавам , сега реших да подпитам нещо. Търсих из темите, но не видях нищо по въпроса. Интересувам се от 4matic-а на Мерцедес Е-класата от 96 до 2002 (W210). Знам че има 3 генерации 4matic-и, първата е на W124, която се активира при необходимост, а втората, която ме интересува най-вече, знам че е с постоянно зацепване. Та въпроса ми е дали някой знае на W210 дали мога да попадна случайно на първата генерация или на модела се вгражда само от 2-рата? Ще се радвам някой да се е сблъсквал с този въпрос и да може да помогне

И да поясня че както всеки уважаващ се фен на Мерцедес искам да си взема Г-класа, но за момента ще се задоволя с 4matic-а.

От: W210 4 matic

Добре дошъл!

Коментар

Тоца ЗДРАСТИ и от мен.

След 98 е втората генерация 4матик,преди това са кекавите средни дифове.Мааалко повечко подробности ще намериш при оригиналния ти вьпрос.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

W124 4-матик не ти требе при никакви условия...щото там е неква страшна технология.

Коментар

То иде дума не за 124, а за 210...

а технологията - не е страшна, ама не е популярна много...

инак - МБ - просто и само МБ...

там се мисли, и после се прави, и ако е верна идеята, не се сменя до живот..

МБ - това е..

Коментар

Здравей,живея в Англия,имах 4матик 2000г , 5 месеца го карах , чесно да ти кажа мн добър е по асфалт ,возията е като за МБ - перфектна,тихо ,стабилно,и много мощен и бърз, в черно не съм го вкарвал понеже тук няма къде, но точно като го имах беше зима и падна сняг , типично за 4х4 нямах проблем карах си на зигзак около закъсалите БМВ-та с 225 асфалтови гуми и т.н. въпреки с асфалтови гуми си вървеше добре с изкючение на едно спускане по заледено с натрупан сняг ползвах стари български трикове със каране в преспите за да намаля иначе АБС-а тресе и фаида йок ......сега карам МЛ320 но това е друга тема......
            Mitsubishi Delica Space Gear Exeed 2.8 auto, Super Select 4x4 96г Japan import

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X