Търся веждите за задните калници на Г-то. Желая да са по възможност оригинални, може и от 463. Гумени си имам. Някой има ли за да ми съдейства?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Уширители (вежди) за задните калници
Свий
X
-
От: Уширители (вежди) за задните калници
Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнениеГумени си имам. Някой има ли за да ми съдейства?
Пластмасовите МБ са 3 размера....От кои търсиш. ,,Не, че аз имам де...Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
-
Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение... Идеята е да мога да си ги пръсна в основния цвят.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Първоначално публикуван от topcheto Преглед на мнениеЗдасти,
имам предни и задни от г-500 2002, оригинални без гумените уплътненя. Продавам комплекта за 1000 лв. ако те интересува звънни ми на 0898766335Никои да не се качва на камионите преди да са дошли ?
Коментар
-
Първоначално публикуван от VARIO Преглед на мнениеАбе тия хора не познават парите като чуят за Г класа и цените стават дубъл....
I want out !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от yankof Преглед на мнениеТова е щото си мислят, че тия дето ги караме из гората са каото ония дето са по 100 бона......
...ама ще е весело да го видиме с уширители за 1000лв.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Питах, има модел към 10 см ама цената нещо не ми хареса. Към 150 лв. на парче. Ако те интересува ще проверя сериозно.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнениеВальо, я тези от Пловдив да ми измислят някакви...за пари. TEL.№?Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар