Харесва ми на външен вид тази кола и искам да попитам конкретно за модела 2015, автоматична кутия. Какъв двигател да избера като по-надежден и кои екстри за модела са най-търсени, за да може и някой ден като реша да я продавам да ми е по-лесно? Като по-маловажен въпроса, моделите от 2015 или 2016 поддържат ли android auto или carplay?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Препоръка за Мазда CX-5
Свий
X
-
От скоро се заглеждам към тях информативно, гледам тези които са между 2018 и 2020 г, бензин 2.5 атмосферен двигател, много сполучлив според отзивите, има усещане за премиум клас, много добре обезшумено купе, 194 коня с прилична мощност като за 4 цилиндров двигател
без турбо, много готина и модерна визия има според мен, таблото е стилно и изчистено без да е претрупан с екрани и копчета, aplle car play и android са по-добре направени към 2020 г, това е което знам към момента, добавих група за Мазда CX 5 към фейса за повече подробности и да съм в час, това е от мен засега като инфо.
п.с. Изненадан съм че тук няма колеги каращи Мазда CX-5 и да драснат по някой редПоследно редактирано от Еделвайс; 29-01-26, 11:50.
-
Имах на времето (на жена ми де) Mazda CX-7, 2,3 бензин, 260 конове.
Технически никога не ми направи проблем. Единственото което ме отблъскваше беше ергономията.
Според мен Маздите като цяло са подценявани автомобили. Предлагат добро оборудване и екстри, на нормални цени и не лошо качество, доста често повече от "премиум" марките.Спрете Земята, искам да сляза!
Коментар
-
Преди 15г имах баш такава . Чист Форд , с емблема на Мазда . Побърка ме , от 80к км ме запозна с всичките си съставни части (от тогава имам алергия към тая фирма FoMoCo ). Накрая една яка градушка ме оттърва от нея (тоталка) .
Когато беше в движение , вървеше прилично , а и ми беше доста комфортна ( ергономията й пи пасваше) , кефеше ме , че беше ръчна при достата й коне .
-
Duratec 23 е фордовия ин двг , по окачването навсякъде пишеше ФоМоКо (амове , носачи, главини , сменях ) .
След тая Cx-7 имах Мазда 6 - нито един надпис FoMoCo не видях , 6-цата беше много по-постна , но хич не ме е ядосвала (откраднаха ми я на 6г и 500к км ) .
-
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.
Коментар