Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги ТЪРСЯ... части за нашите ЛАНД РОВЪРИ

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Колеги ТЪРСЯ... части за нашите ЛАНД РОВЪРИ

Първоначално публикуван от lubobunker Преглед на мнение
    При мен радиатора за охлаждането на маслото е вграден, и е като един компонент с радиатора за антифриза, за съжаление го нямам, но пък може да си приспособиш от друг автомобил, има малки маслени радиаторчета. Това е моето непрофесионално мнение. Аз имам налично от турбо двигател 2000 кубика.
    Благодаря отново - сега мисля да пробвам чрез заварки...
    Нещо много скъпи тез заварки (не че знам колко труд и материали отиват, ма 40 кинта на заварка ми се вижда множко).
    Бяха спукани и двата - и този за антифриза и този на маслото...
    Причината била... механична - демек - друсане, вибрации, клатене, удар...

Един симпатяга в Овча купел (някой ако го интересува мога да му дам и сайта/адреса) ми ги направи за един ден.
    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Колеги търся да купя оригинален радиокастофон за Диско 2, (от онези по големите дето управляват и сд чейнджър) оказа се че са много нежни и бързо настиват.
      Бях забравил люка отворен и като спрях върху него се изсипа малко вода, това се случи в късното лято тогава не обърнах внимание но сега като умря и го отворихме в сервиза се оказа че половината писти и крачета са изгнили.така че внимавайте.
      Някои ако има или знае каде има, моля да сподели.

Съобщение от модератор:
      Моля, напишете си в профила от къде сте.
      Прочетохте ли това ...ЦЪК
      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 06-12-10, 16:27.

Коментар

Търся за Диско 300 тди ,датчик за километраж и датчика за задна скорост.
        0888 364 731

Коментар

Кое е датчика за километража. Това дето жилото от раздатката влиза в него ли?
          Ако е това, имам го. И датчик за задната скорост май имам.
          sigpic

Коментар

Някои да предлага турбокомпресор за Фрилендър 2000 ТДИ, или да ремонтира компресори? Спешно ми е!!!
            0888990244 Дани

Коментар

Моя километраж е електронен и в датчика влиза само една букса с две кабелчета.Иначе пак си е на раздатката.
              0888 364 731

Коментар

Първоначално публикуван от B58 Преглед на мнение
                Моя километраж е електронен и в датчика влиза само една букса с две кабелчета.Иначе пак си е на раздатката.
                Ще ти го снимам да го видиш дали е същото.
                sigpic

Коментар

Здравейте!Имам Диско 1 и му търся обикновенни джанти за втори комплект.Няма да откажа и алуминиеви,но на по-скромна цена.Може да са поочукани,поръждясали и т.н.Много ми харесват джанти от Дефендър.Един колега тук продаваше,но късно видях обявата.Моля за контакти на тел.0888/630981,Петър Попов,Пловдив,защото,рядко отварям тук.
                  Благодаря предварително!

Коментар

Алуминиеви имаше в една морга на Пещерско шосе (от страната на Мотоексперт) преди кръстовището за Прослав.
                    Четири стотака им искаха, за четирите ама дали и гайките влизат в тази цена не разбрах.
                    Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

• Някои може ли да ми помогне да намеря датчик за въздушно налягане RQH 100030 на Диско 2 ТД 5.
                      За регулиране на височината.
                      Благодаря предварително.
                      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 03-01-11, 20:36.

Коментар

Първоначално публикуван от damko Преглед на мнение
                        Някои може ли да ми помогне да намеря датчик за въздушно налягане RQH 100030 на Диско 2 ТД5.
                        За регулиране на височината.
                        Благодаря предварително.
                        Ако някой скоро прави поръчка от ...ТУК Land Rover Discovery 2 Rear Height Sensor , направете партия.
                        Land Rover Discovery:
                        - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                        Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Първоначално публикуван от ppopow Преглед на мнение
                          Здравейте!Имам Диско 1 и му търся обикновенни джанти за втори комплект.Няма да откажа и алуминиеви,но на по-скромна цена.Може да са поочукани,поръждясали и т.н.Много ми харесват джанти от Дефендър.Един колега тук продаваше,но късно видях обявата.Моля за контакти на тел.0888/630981,Петър Попов,Пловдив,защото,рядко отварям тук.
                          Благодаря предварително!
                          Mога да те "уредя" с класикови за под 100лв на джанта.
                          Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Благодаря на всички,които се обадиха или ми предложиха джанти в темата!Вчера купих оригинални алуминиеви от Ленд Ровер и съм много доволен!Дори ги обух на гуми-много гот стоят!

Коментар

PETER PETRAKIEV

Благодаря за линк-а

Направих поръчка през Паддок-а само,че не ми удържаха пари за доставка...
                              Какво трябва да направя.Иначе съм платил това което поръчах...чрез Paypal
                              И още нещо...неможах да открия регулатор за налягане на Диско ТД5
                              Ако някой може да помогне ще съм благодарен

Коментар

Първоначално публикуван от damko Преглед на мнение
                                .........
                                И още нещо...неможах да открия регулатор за налягане на Диско ТД5
                                Ако някой може да помогне ще съм благодарен.
                                Кой регулатор: Fuel Pressure Regulator TD5
                                ...го има ...ТУК
                                Land Rover Discovery:
                                - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                                Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X