Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми и коментари относно доставките от Paddockspares и други!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за поръчка от Англия !!!

Здравейте колеги, тъй като ми се появиха няколко повреди, а частите тук ми идват скъпо, нямам дебитна карта , нито сметка, ви моля, ако някои тук поръчва скоро части от Paddock да направим комбина , да си платя каквото си е мое и да ги поръчаме заедно ! Моля за тази помощ и ще бъда много благодарен ако някои колега бъде така услужлив!
    Аз съм от Пловдив !
    Благодаря предварително !

Коментар

• До: Помощ за поръчка от Англия !!!

ПОЛУЧЕНО !!!
      .... Лазареее БЛАГОДАРЯ

Първоначално публикуван от Sunshines Преглед на мнение
      Здравейте колеги, тъй като ми се появиха няколко повреди, а частите тук ми идват скъпо, нямам дебитна карта , нито сметка, ви моля, ако някои тук поръчва скоро части от Paddock да направим комбина , да си платя каквото си е мое и да ги поръчаме заедно ! Моля за тази помощ и ще бъда много благодарен ако някои колега бъде така услужлив!
      Аз съм от Пловдив !
      Благодаря предварително !
      .... кажи горе долу какво искаш, и за каво "камионче" става дума.
      Прикачени файлове
      Land Rover Discovery:
      - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
      Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

• До: Проблеми и коментари относно доставките от Paddockspares

Става въпрос за LR Freelander 1.8i 98г. ! Трябват ми предни амортисьори, предно каре на кардана, спирачни дискове 2 бр., с накладки(БРИТПАРТ- жълти с дупки и каналчета за охлаждане), кабели за свещи и температурен датчик със синя глава и по възможност гувкавата гума на скоростния лост ! Това е за сега, всичко това ми е леш !

Коментар

Искам да Благодаря на Лазар за частите които днес получих.Особенно за кормилните накрайници които са с цифки за гресиране
          Още веднъж Благодаря за съдействието.

П.П.Незнам дали ще можеш да изпиеш толкова бира колкото имаме да те черпим аз и колегите тук.
          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Здравейте колеги искам да си пръчам ангренажен ремък и двете ролки към него за Дискавъри 1 300TDI от Падок ,че тук ми искат 250 лв обаче не съм много на ти с английския и не знам как точно стават нещата а гледам че цените там са доста по добри от тези които ми казаха в БГ.Та ако някой може да помага ще му бъда много благодарен
            Jeep grand cherokee 4.0 zj

Коментар

Обърни се към Явор-Vromos . Първо сте градски и второ са правили дискавърита и ги познават.

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                Обърни се към Явор-Vromos . Първо сте градски и второ са правили дискавърита и ги познават.
                здравей как да се свържа с Явор-Vromos че нещо не ми отваря линкчето.

.... опитай така ...ЦЪК и от там на контакти,Технически директор
                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 02-06-09, 05:52.

Коментар

• Благодаря много.

Искам да благодаря много на Явор-Вромос за съдействието както и на всички колеги отзовали се на въпросите ми, поръчката е направена.
                  Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 04-06-09, 16:50.

Коментар

Колеги, и аз трябва да сменям ангренажен ремък и ролки на Диско 1 - 2,5 ТДИ, та се чудя ако някой поръчва нещо скоро, дали не може да включи комплекта към своята поръчка? Не съм проверявал колко е в България, гледах го в Падок, а и като чета, тук ще е към 250 лв, а оттам - май наполовина. Ще съм благодарен, ако някой се отзове.
                    Land Rover Discovery 200TDI

Коментар

Лазарееее ... те това "тунинговах" вчера по джипката ... при тия ги има чарколяците.:

http://www.famousfour.co.uk/new_part...&veh=disco_300

В http://www.paddockspares.com/
                      не ги открих.
                      Какво можем да направим по въпроса?
                      Прикачени файлове
                      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 18-06-09, 08:53.
                      Land Rover Discovery:
                      - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                      Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Първоначално публикуван от angel_drakata Преглед на мнение
                        Колеги, и аз трябва да сменям ангренажен ремък и ролки на Диско 1 - 2,5 ТДИ, та се чудя ако някой поръчва нещо скоро, дали не може да включи комплекта към своята поръчка? Не съм проверявал колко е в България, гледах го в Падок, а и като чета, тук ще е към 250 лв, а оттам - май наполовина. Ще съм благодарен, ако някой се отзове.
                        Със сегашния височък курс на паунда май няма да дойде на половина, но при всички положения ще бъде по ефтино. Аз утре ще поръчвам доста голяма пратка, ако искаш пиши на лични.
                        И от писанията ти не става ясно какъв е мотора на добичето 200 ?, 300 ?
                        Тази земя, по която тъпча сега,
                        тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                        тази земя – не е моя земя,
                        тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Поръчвах няколко пъти от тях, наистина имат неща които липсват в Падок, но доставката им е малко скъпичка. Иначе са бързи и коректни - писъмца, телефони, факсове гледат да не те изпускат. Ухажват клиента.

Коментар

Колега Петракиев ако поръчвате от Famous Four ще е възможно ли да да поръчам към ваща заявка и аз, комплект гарнитури и семеринги за раздатката:

http://www.famousfour.co.uk/new_part...-sec-clgb.html

Поздрави Митко
                            Прикачени файлове
                            [SIGPIC][/SIGPIC]
                            RR Classic

Коментар

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
                              Със сегашния височък курс на паунда май няма да дойде на половина, но при всички положения ще бъде по ефтино. Аз утре ще поръчвам доста голяма пратка, ако искаш пиши на лични.
                              И от писанията ти не става ясно какъв е мотора на добичето 200 ?, 300 ?
                              Пиша тук, щото още нямам право на лични, май. Става въпрос за модела 200 TDI - този, дето е на аватара ми. Сега пак го гледах комплекта в Падока - 39,85 лири. По сегашния курс това са 89 лв без малко. В България не е ли доста повече, към 250 лева? Така че, колега, ако не ти е проблем, поръчай го, дай и телефон ако искаш, да ти звънна да се разберем. Моят е 0888 713539.
                              Land Rover Discovery 200TDI

Коментар

Първоначално публикуван от angel_drakata Преглед на мнение
                                Пиша тук, щото още нямам право на лични, май. Става въпрос за модела 200 TDI - този, дето е на аватара ми. Сега пак го гледах комплекта в Падока - 39,85 лири. По сегашния курс това са 89 лв без малко. В България не е ли доста повече, към 250 лева? Така че, колега, ако не ти е проблем, поръчай го, дай и телефон ако искаш, да ти звънна да се разберем. Моят е 0888 713539.
                                Пропускаш ДДСто /верно английско/ и доставката на интерлинк.
                                Телефона ми е 0888202158, Влад

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X