Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Усмихнете се, фенове! - Клипове и снимки
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Усмихнете се, фенове! - Клипове и снимки
Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнениеопааа
Даже май и кадрите от филма бяха качени - или нещо тотално съм се заблудил?"Bis dat qui cito dat"
Коментар
-
Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнениеЕ т'ва нямаше ли го някъде по-напред в темата, че това е Ленди-то от оставено в Средиземно след снимките на някакъв филм?
Даже май и кадрите от филма бяха качени - или нещо тотално съм се заблудил?Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнениеМоже и да го има - и аз не съм съвсем сигурен... ма темата е вече над 700 поста и става малко трудно да се преглежда цялата при всяко съмнение."Bis dat qui cito dat"
Коментар
-
Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнение...не го приемай като упрекСтадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеГоворейки си с Пепи Петракиев за разни интересни неща, ...
Тарга, нещо общо имаш ли, нов работник в сервиза?Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
Не бре, просто ми свърши ацетона и не сварих да го махна преди бачкане.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Първоначално публикуван от PETER PETRAKIEV Преглед на мнениеДнес, нов внос късите бази станаха 2бр. Td5 и 2.4Puma.
Търсим вече само дълга база. ....
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=1185
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар