Здравейте! Не зная дали темета е за тук, но нали е Диско и си позволих да публикувам тук темата, ако модовете преценят да я изместят моля! Та става въпрос за Дискавъри-то на Джейми Оливър. Идеята ми е, ако някой е направил подобни подобрения, да дава идеи, интересна тема би трябвало да се получи, но тук по-скоро ми се струва, че е за друг раздел темата, защото няма всички да са Ровъри. Та това е Диското му: https://www.youtube.com/watch?v=aZbR_xL_84E
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Диското на Джейми Оливър
Свий
X
-
От: Диското на Джейми Оливър
Принципно - тотална глупост... Дефакто - страхотен маркетингм От тоя охлюв друго не съм и очаквал де(ше ме прощавате, ама имам откровена непоносимост към Оливър).
Австралийците са го решили проблема с 4х4 кухните отдавна и попреално използваеми и удобни начини. Тоя палячо с това извращение е за някой селски сбор или за цирка, да събира зяпачи...Opel Frontera A 2.5tds ' 98 (Тера)
Renault RX4 '02 2.0 (Архи)
Коментар
-
Де късмет да иде на селски сбор,ще го изядат заедно с джипа!Първоначално публикуван от McNicko Преглед на мнениеПринципно - тотална глупост... Дефакто - страхотен маркетингм От тоя охлюв друго не съм и очаквал де(ше ме прощавате, ама имам откровена непоносимост към Оливър).
Австралийците са го решили проблема с 4х4 кухните отдавна и попреално използваеми и удобни начини. Тоя палячо с това извращение е за някой селски сбор или за цирка, да събира зяпачи...
.Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
-
Така де, няма ли такива дето стават за селски сбор?
Ясно, че на тоя са му я направили с рекламна цел. Ама примерно кафе машинката и чевермето ме грабнаха. А това, че си сложи филията да я маже с масло на подлакътника, по-скоро породи укорителни чувства у мен.
Коментар
-
Шоу, реклама и маркетинг стратегия.
Велик е М-р Оливър.
Който не разбира тънкия английски хумор в това да не се засяга а да не гледа.
Land Rover Discovery II, V8 4.0
VW Golf VI variant
Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар