От три години карам 300tdi-1ца и съм доволен карам го предимно като градски автомобил за ежедневна употреба разхода е в рамките на нормалното за такъв тежък и сериозен джип . Според мен животът е такъв какъвто си го направиш -или казано -както го подържаш така и ще го имаш и караш .Успех с покупката .
Като се бутне малко помпата, не е чак толкова тромав вече. Смея да твърдя, че моя 300 ТДИ ускорява почти колкото щатна ТЛК 90 - 125 к.с. А най-хубавото е, че вече няма нужда да минавам на 4-та скорост по баирите!
Като се бутне малко помпата, не е чак толкова тромав вече. Смея да твърдя, че моя 300 ТДИ ускорява почти колкото щатна ТЛК 90 - 125 к.с. А най-хубавото е, че вече няма нужда да минавам на 4-та скорост по баирите!
Дай подробност,кое как ,колко....?Особено ме интересува това за баирите,че и моя умалява.
Трагичното не е смъртта, а животът, който
хората живеят или не изживяват до смъртта си.
Чарлз Буковски
По английските форуми има описано много подробно. Аз се отказах след като Ivan_J ми каза че му е вдигнало разхода и после доста трудно се е върнал към стандартният разход.
Моя разход извънградско при 100 км/ч с гуми 225/75/16 е точно 7,5/100. Това е след махане на катализатор, затапване на ЕГР, спортен филтър и бутната помпа.
Борд комп на 300тди? ..... Аз такъв разход постигнах веднъж когато го взех... в стоков вид без нищо затапено и НЕ българска нафта. От тогава ми е 8.5/9 извън града, а в града 10 и нещо... може и 11 да е. Сипвам като светне лампата и карам.
Коментар