Disco 2 2003-та.Под дясната предна седалка има ченджър (ALPINE XQE000120) уж работи като му зареждам слотовете обаче неще да просвирва през цд-то ( някакъв кенууд).Някой има ли информация как работи това и дали само с оригинален цд плеър ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
CD changer
Свий
X
-
От: CD changer
Знам, че оригиналната музика алпин може да командва само нейния си оригинален чейнджър. Дали и обратно е вярно.... Аз си взех един Блаупункт със слот за SD карта и блутут и реших проблема с музиката. С него пък не работят коректно командите на волана, ма това ще го преживея.
Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
-
MP3 формат не ще да просвирва само аудио формат и по възможност на нови CD-та.
В момента от 6 парчета заредени вижда само 3-4. От дисковете е защото като им сменя местата пак само същите чете.Ако можеш да помогнеш на един човек , направи го и веднага го хвърли в морето.
freelander 1,8 2001g.
Коментар
-
Е те минават през един лазер, нали не мислиш, че има 6
Може да го свалиш и да го занесеш някъде, където ги сменят/почистват.
Срамота ще е да слушаш мрз-та на тази уретба - сигурно и колоните са оригиналните и са убавиКолкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар
-
Това имах в предвид, трядват хубави дискове, не каквот ти падне с няколко записа.
Всичко при мен е оригинално. Нямам намерение да пипам нищо поне за сега. Звука е убийствен сравнение с всичко по ново.Ако можеш да помогнеш на един човек , направи го и веднага го хвърли в морето.
freelander 1,8 2001g.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар