Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба за съдействие за оглед на РР Спорт в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Молба за съдействие за оглед на РР Спорт в София

Колеги, имам една молба... Харесах си това:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image 11.jpg
Прегледи:1
Размер:307.5 КБ
ID:6085596

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image 22.jpg
Прегледи:1
Размер:311.3 КБ
ID:6085597

(извинявам се, не искам да правя реклама, просто не знам как да го залепя ).
    Изглежда много лачено, много ново, за да е истинско... Ама нали пусто се надява човек (че и мерак)...
    Та ако някой има желание да го погледне и да поразпита на място, че ми идва много далеч само за едно кръгче, моля да помогне.
    Бирата от мен! . Благодаря предварително!
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 03-04-15, 19:28. Причина: mobile.bg
    По-добре здрав и богат, отколкото беден, но болен !!!

От: Молба за съдействие за оглед на РР Спорт в София

Искам да ти помогна. Кажи какво да гледам? На външен вид е супер, но това нищо не значи. При тест в МотоПфое ще напишат 2-3 стр. ремонти... И още - цената е почти наполовина по-ниска от най-евтината обява в мобиле.де за тоя модел и година, а върху номинала се трупат разходи, транспорт и печалба... Къде в Бг може да се провери данъчния статус на някоя кола, внос?
    Последно редактирано от trapper; 03-04-15, 19:49.
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Принципно, доколкото знам, дори и обявите в мобиле.де са със завишени цени. Просто германец не държи автокъща. Хубавите обяви се следят и по вестници и други медии.... И си купуват веднага. Както и да е. В момента повечето ППС-та на нашия пазар са от Италия. Което не е задължително да е мнооого лошо, ако случиш на място - преди време си купих Е-класата на честна дума от един търговец от Хасково (автокъщата му е с много добре подбрани автомобили от Италия) и просто бях възхитен от състоянието на колата. Нямаше сервизна книжка, но се оказа (впоследствие), че е на истнски 144 000 (???!!!) км. Та така...
      Имам предвид оглед - външен, вътрешен, тестдрайв, пича твърди, че има изрядна сервизна книжка... Даде ми ВИН-а за проверка, ама ще мога да го проверя, чак в пондрелник, ако по системата могат да ги засекат.

Коментар

Колко трябва да те мрази някой, че да ти хареса такава кола?
        Последно редактирано от Аndro 160; 04-04-15, 20:22.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
          Колко трябва да те мрази някой, че да ти хареса това недоразумение!?
          Баси, Андро, ти уби всичко детско у мен... Що така грубо по кокалчетата? Я преведи?

Коментар

На първо четене с тия джанти и гуми не може да се движи по нашите пътища ... Горе долу като да си купиш Ферари за всеки ден.
            А относно модела ... това е кола за милионери ... ако имаш такива възможности по добре не пести и си купи нова такава.
            Разбира се може и да пестиш и да си купиш такава кола на старо, но мисля, че ще си нарушиш спокойствието.
            Ако пък нямаш такива възможности, съвета ми е, че такава кола не е за теб.
            Разбира се, не е задължително да ме слушаш, каза, че имаш приятели в МП ...
            Последно редактирано от Аndro 160; 04-04-15, 20:24.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
              На първо четене с тия джанти и гуми не може да се движи по нашите пътища ... Горе долу като да си купиш Ферари за всеки ден.
              А относно модела ... това е кола за милионери ... ако имаш такива възможности по добре не пести и си купи нова такава.
              Разбира се може и да пестиш и да си купиш такава кола на старо, но мисля, че ще си нарушиш спокойствието.
              Ако пък нямаш такива възможности, съвета ми е, че такава кола не е за теб.
              Разбира се, не е задължително да ме слушаш, каза, че имаш приятели в МП ...
              Приятели - не, по-скоро добри познати. Не чак дотам, че да ми дадат нов рейндж на половин цена. За джантите си прав, но те не са основен проблем... Па нали уж останалото било Диско 3

Коментар

Първоначално публикуван от a100 Преглед на мнение
                ... За джантите си прав, но те не са основен проблем...
                Съжалявам, бях останал с впечетлението, че се търси бюджетен СУВ ...
                С луксозните СУВ нещата са малко субективни, но все пак имай в предвид, че модела не е масов, ДВГ като основен агрегат също и освен това на някои им идва слаб за това купе ...
                Щом нещата отиват в тая посока, аз бих гледал и Рейндж с БМВ мотора ...
                Най масовите в тоя клас са МЛ, Х5 и Туарег ... разбира се имаш право на идивидуализъм.
                Ако имаш нужда от помощ пиши на лични съобщения и с каквото мога ще помогна.
                Поздрави!

Коментар

Туарег съм имал, МЛ не искам, а Х5, да не казвам голяма приказка, ама никога... Просто не е моето ППС. И трите не ми се връзват с понятето "индивидуализъм". Всъщност идеята беше за Диско3, ама констатирах, че и Спорта е на сходни цени, та затова... Виж идеята за рейндж ... Ще погледна

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X