Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нужда от съвет: Freelander 2.0 TD4 2005 auto за каравана

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нужда от съвет: Freelander 2.0 TD4 2005 auto за каравана

Здравейте, Колеги,
    Моля, споделете опит за теглене на каравана с Freelander TD4, 3 врати, автоматик. Харесал съм такава, като по план ще я карам главно в града, изключително по шосета, и два-три пъти в годината ще тегля ремарке, отново по шосета. Четох дълго и напоително. В този форум намерих подобно запитване от преди 10на години, за малко да го изядат човека... От друга страна, според towcar.info точно този Freelander е напълно подходящ за моята караванка (1320kg), там има поне 20 поста от щастливи англичани с по-тежки ремаркета, ама пък те англичаните по принцип нищо не разбират.
    Това което ме притеснява: продавачът бе достатъчно любезен да изрази съмнение дали този вид 4x4 (90:10 и променливо при допълнително натоварване на задния мост) е подходящ за теглене на ремарке, и затова питам. Нямам никакъв опит с 4x4 или с автоматични скорости и не ми се иска да потроша колата без причина. От друга страна имам достатъчно опит по баири и язовири, ходил съм до Карадере с Fiat Tipo, така че не се плаша и знам какво не трябва да правя. Много ще съм благодарен за малко информация.

От: нужда от съвет: Freelander 2.0 TD4 2005 auto за каравана

То на Kарадере , когато е сухо и с бoлид от F1 ще слезеш
    Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
    За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

От: нужда от съвет: Freelander 2.0 TD4 2005 auto за каравана

И тебе ще те изядат с парцалите, само почакай малко... Без майтап, във форума хич не му ср носи добра слава на това фринезнамсикакво. И като знам какви са техничари повечето, без да съм притежател на такова нЯщо, ще те посъветвам- бягай!
      Аааа, редовно ги продавали без кардан. Май защото 4х4 мряло на поразия...

Приготви си парцалите, ония идват...!
      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

От: Нужда от съвет: Freelander 2.0 TD4 2005 auto за каравана

Благодаря, вече разбрах, че 4x4 е само за истински мъже и не ми е мястото в този форум :-) Все пак ми е необходим съвет от хора, които са теглили ремарке с такава кола, общите теории са ясни. Колкото до Карадере, от една страна ако беше за сухо време нямаше да го споменавам, който е бил там след 2дневен дъжд знае, за какво става дума. Пък и през 2002ра не беше точно за F1

Коментар

Какви са ти по-точно притесненията ?
          Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
          За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Виж колко кг му дават да тегли и си ги тегли с кеф.

Коментар

Благодарение на информацията, получена от вас (а и на факта, че продавачът се отказа), смених концепцията. Влекачът ще е Kia Sorento 2.5 CRDI MT, пък каквото сабя покаже. Успех на всички!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X