От: Сбирка на собствениците на Ленд Ровър
 А такива с Г класи приемате ли?
А такива с Г класи приемате ли?

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Сбирка на собствениците на Ленд Ровър

Свий

Това е залепена тема.

X
X
- 

sigpic
 Land rover lightweight-series 3
 Range Rover V8
 Range Rover Classic Vouge SE V8
 Mercedes G280

ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!

- 

Само срещу солиден подкуп...Първоначално публикуван от ivan kerchev Преглед на мнение А такива с Г класи приемате ли?Виден столичен ихтиолог А такива с Г класи приемате ли?Виден столичен ихтиолог
 Коментар
- 

От: До: Сбирка на собствениците на Ленд Ровър

Каква маса , кви мезета - нали е криза, криза.Отвсякъде това се чува.Затова тия с Г-тата да носят мезетата!Първоначално публикуван от Didost Преглед на мнениеБате, ми то днес Сряда
 на дълга маса се сяда.
 Мезе и бира, да сляга
 кой не ще, да си ляга !

/звездите ми го говорят веднага/Диско 300TDI
 Scott Purgatory
 0889 84 6161
 Коментар
- 

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=127427

хайде да се видим на по скара Диагностика на Land Rover и Rover - GSM нула 888 67 44 две две Диагностика на Land Rover и Rover - GSM нула 888 67 44 две две
 Коментар
- 

Добре а в София ще има ли сбирка ? Да доида да се запознаем аз скоро си взех Диско 1 тди 200Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 01-04-12, 20:38.
 Коментар
- 

От: Съвети и мнения преди покупка на Range Rover Classic

Привет на всички!

От няколко седмици ми се въртят някакви абсурдни идеи в главата за Класик. Половинката не ще и да чуе, така че ако трябва ще взимам и втора кола да си я джътка тя.
 Така че ако взема Класик ще си е само за мен и въобще няма да ме интересува какво мислят хейтърите...

Така, сега по същество - има ли някой фен, който да ме повози в класик и евентуално да направя едно кръгче? Искам да се убедя окончателно че това е нещото, което искам.

Не съм нов във форума, но от РР нищо не разбирам

поздравиYou'll never find out - I got no key hole....
 Коментар
- 

Ленд Ровър си имат клуб, аз съм му председател и карам такава кола. Можем да уредим нещо за уикенда, звънни на 0887590528 да се уточним.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
 www.ADV-Bulgaria.com
 Коментар
- 

Много благодаря!
 Засичали сме се по разни срещи, но тогава не бях "заразен"

Четох и твоята тема за еволюцията на твоя екземпляр, така че със сигурност ще ти звънна!

Поздрави,You'll never find out - I got no key hole....
 Коментар
- 

Здравейте,

и аз съм нов, карам от 4 месеца Класик....нямам думи, уникално е, попаднах на доста запазен екземпляр. Моля, за линк за информация за срещи и събития, не се ориентирах-има много стари теми!
 Извинете ме, ако не му е тук мястото, но ме провокира темата и отговора на zzlatev 

Благодаря предварително!
 Поздрави!

Съобщение от модератор:
 Моля, напишете си в профила от къде сте.
 Прочетохте ли това...ЦЪК    
 Коментар
- 

За начало напишете в профила си от къде сте,да знае към кой да Ви насочи управителя на клубът.Първоначално публикуван от KDamyanovЗдравейте,

и аз съм нов, карам от 4 месеца Класик....нямам думи, уникално е, попаднах на доста запазен екземпляр. Моля, за линк за информация за срещи и събития, не се ориентирах-има много стари теми!
 Извинете ме, ако не му е тук мястото, но ме провокира темата и отговора на zzlatev 

Благодаря предварително!
 Поздрави!
 Качете някоя снимка да го видим,запазени наистина вече трудно се намират.. LRE Bulgaria.
 RRC SE V8 91г.
 Коментар
- 

Като за начало, ето тук - http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=46396 Но без снимки на машината няма как да мине, чакаме и ние да оплакнем око.Първоначално публикуван от KDamyanovЗдравейте,

Благодаря предварително!
 Поздрави! LZ1LRE, Range Rover 300Tdi LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
 www.ADV-Bulgaria.com
 Коментар
- 

Щом си софиянец, можем да уредим една сгляда по натам.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
 www.ADV-Bulgaria.com
 Коментар
- 

Красавец!
 Честито!

Може да се видим да си похортуваме за модела.
 Ще получиш много критики за мотора, ма не ги слушай - карай си го и си свиркай 
 Има доста тънкости, ма не е за форум.Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
 Коментар
- 

Мерси за коментарите. Ще се радвам да пием по бира и да си говорим за Рейнджовете, викайте, ако правите сбирка . .
 Имам нужда от съвети определено. Хубаво ще е да обменяме опит и практики, така или иначе моделите са редки, а има и евтини начини да ги поддържаме. Мога да включа и зет ми, той е с два Класика и един Land Rover III (или II, не съм сигурен).
 Що се касае до VM-а, не съм по юркането, карам тромаво и набирам търпеливо. Мисля, че ще се раберем с мотора . Определено се усеща тежестта при набиране, но това е джип, не мотор пистарка. Има си коли за всичко. . Определено се усеща тежестта при набиране, но това е джип, не мотор пистарка. Има си коли за всичко.
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар