Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с лопане на Land Rover Freelander

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с лопане на Land Rover Freelander

Здравейте колеги.
    Имам няколко въпроса и искренно се надявам някой да ми помогне.
    Взех си наскоро един така наречен "звяр",но ми създаде няколко проблема.
    Първият ми е при каране из дупки се чува едно лопане отзад аз лично по мое слушание го чувам отзад някъде в амортисьора,но не знам гадно е когато се минава през дупки все едно удря на желязо някъде.
    Гледах я отдоло и видях че тампоните на напречните щанги са ми заминали,но съм почти убеден че не е само от там това лопане.Вторият ми проблем е,когато карам с 100/120 км в час при десен завой имам вибрации в купето само в десен завой.Много се надявам някой да ми помогне относно моите проблеми защото двама човека не можаха да разберат от къде е.
    Много благодаря предварително.

Съобщение от модератор:
    Моля, напишете си в профила от къде сте.
    ...ЦЪК
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 23-02-15, 09:11.

От: Проблем с лопане на Ленд ровер

Първоначално публикуван от Miroslav1992 Преглед на мнение
    Много се надявам някой да ми помогне относно моите проблеми защото двама човека неможаха да разберат от къде е.Много благодаря предварително.
    Като начало не е зле да споделиш каква, аджеба, е колата, дето ги прави тия неща... че боба поскъпна
    Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Става въпрос за Land Rover Freelander 1999 година.

Коментар

Продължи със щателен оглед на всички тампони. Един по един - с щанга в ръка.
        После пиши откъде си, че да те насочим ако трябва нанякъде, дето ще ти го вдигнат и ще ти кажат какво го боли и колко теб ще те боли
        Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Имa рaзлични диaгнози според лопaнето.
          Всъщност дa нa би дa тропaне? Или чукaне? Или хлопaне? Тупуркaне? Дрънчене? Удряне? Блъскaне?
          Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Виж който кара Хлопел как е научил цялата гама паразитни шумове

Коментар

От: Проблем с лопане на Land Rover Freelander

Ами честно да ви кажа до днеска си мислех че е тампона на макферсона, но уви досега бях там и не знам какво става.
              Не е тампона на макферсона явно е нещо друго, и ще продължавам да го търся.
              Благодаря на отзовали те се.
              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 24-02-15, 08:52.

Коментар

Тампоните на задния диференциал как са? А и тези на щангите не ги оневинявай толкова лесно.
                Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Щом са заминали пък смени ги. Така или иначе ще ги сменяш някога. По този начин ще отпадат една по една евентуалните "причини".
                  Успех.
                  п.п. Послушай Димо, намери в нета на какво приличат тампоните на задния диф. Страничните имат едни гумени калпачета като гъбки ако някое е изпаднало ще удря желязо в желязо при по голяма дупка.

ето как изглеждат:
                  https://www.google.bg/search?q=%D1%8...ml%3B300%3B224
                  Последно редактирано от zmiori; 25-02-15, 21:00. Причина: допълване
                  Ако можеш да помогнеш на един човек , направи го и веднага го хвърли в морето.
                  freelander 1,8 2001g.

Коментар

Здравейте колеги,установих си проблема с лопането на звяра,тампоните на стабилизиращите щанги.Днеска цял ден се занимавах с тях,но се радвам че първо си спестих доста пари и второ че си установих проблема със само и единствено тампоните.Благодаря за съдействието което ми дадохте.Ако има нещо пак ще попитам и пиша.

Коментар

Сам ли си ги смени?
                      Цени и евентуално какви трудности срещна, специфични инструменти нужни ли са?
                      Ако можеш да помогнеш на един човек , направи го и веднага го хвърли в морето.
                      freelander 1,8 2001g.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X