Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз вече съм "Freelander".

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• И аз вече съм "Freelander".

Май всичко муе наред с изключение на това че при пускане на съединителя малко по-рязко от зад се чува едно луп-ане. Погледнах го от долу и забелязах че като се разклати колата "муцуната на задното прасе" се клати нагоре на долу. Предполагам че е от тампоните на задниядиференциал. Прав ли съм?
    Пробвах и онзи тест за виското със тоягата и тубата. Ползвах рамо около 1.3 метра и за тежест ползвах 5 литрова туба. Слиза до долу за около 30-40 секунди. Това достатъчно бързо ли е?
    Благодаря предварително за отговорите.

Съобщение от модератор:
    Моля, напишете си в профила от къде сте.
    ...ЦЪК
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 02-12-14, 15:47.
    Ако можеш да помогнеш на един човек , направи го и веднага го хвърли в морето.
    freelander 1,8 2001g.

От: И аз вече съм "Freelander".

Ами честито .

Коментар

zmiori, честито.

Това за тампоните, освен да ги смениш какъв друг избор имаш? Сменяш и ще видиш. При Диското ми при съвсем плавно пускане на съединителя всеки път имаше "туп" отзад и си мислех че е дифф-а, но смених един шарнир и всичко заспа. Като го пускам рязко си се чува едно притропване, но това е от луфтовете по дифф-вете според мен. При теб закрепянето е доста по различно така че... незнам Предположения. Ходи да ти я вдигнат и да чуеш компетентно мение. Не пише от кой град си, че някой да те насочи къде да идеш поне То така с гадаене може да смениш всичко и пак да си тропа
      LR Discovery 300Tdi 1996
      Subaru Outback 2.5 1998
      Subaru Legacy 2.2GX 1995 - продадено ;(

Коментар

Прав си от Търговище съм. Поправих си и профила. Благодаря за съветите, ще изчакам още малко да се включат и други колеги с Фрии-та.
        freelander 1,8 2001g.

Коментар

Отговарям си сам та да но помогна и на други като мен. Намерих гараж с канал и се "гмурнах" /И буквално и преносно в канала имаше около 7-8 см. вода/ под Фрии-то. Оказа се среден /централен/ тампон отидох до най блиския магазин и си го поръчах цена 37лв. с отстъпката 35 платих. Днес го получих и отново в канала. В една от темите не помня кой колега /благодаря му/ спомена че за да се монтира тампона ТРЯБВА да се разхлабят двете напречни греди. При мен 7-8 мм. разхлабване бе достатъчно да "завра" тампона на мястото му. С леко надигане на "прасето" и отворите си застанаха на мястото и остана да захвана болтовете. Едно предупреждение без "камъни" с размер 13, 15, 18 изобщо не влизаите под колата. Това за първия ми въпрос.
          По втория, явно виското е в прилично състояние. Събота и неделя бях на една среща в Троян. Колата се държа много добре. Има добра инерция и разхода ми е 10,5 л/100км. газ.
          Ако някой има доуточняващи въпроси да пита ако мога ще помогна.
          Успех на всички
          freelander 1,8 2001g.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X