Здравейте, някой от Шумен има ли, да се комбинираме за части от падок да си разделим транспорта?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Поръчка на части от Англия
Свий
X
-
Първоначално публикуван от freon Преглед на мнениеЗдравейте, някой от Шумен има ли, да се комбинираме за части от падок да си разделим транспорта?
Първоначално публикуван от jja Преглед на мнениеА защо не ги поръчаш през ggbg.bg или gabco.org и да не се налага да правиш сложни комбинации. А и със сигурност ще ти излезе по евтино така.
Дали с препоръчаните от теб доставчици ще пристигне по-бързо и по- евтино ???Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 18-11-14, 21:12.rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
0898 51 31 46
Коментар
-
От: Поръчка на части от Англия
Между 1.90 и 2.20 на килограм е доставката с тези фирми. Минимум 3 дни, максимум 2 седмици отнема според зависи как нацелиш фиксираните дати за курсове до България.
16 лири за 50кг. е отлична цена за доставка до България. Поръчвам доста части и аксесоари от Англия (за аксесоари и на падок съм попадал, но не съм поръчвал и до цена за доставка не съм стигал) и за пръв път виждам такова нещо. Навсякъде другаде доставката обезмисля разликата в цената спрямо тук.
Коментар
-
Пропускаш че това са цени до разпределителен склад обикновенно в София.Оттам нататък доставка за Шумен примерно ....
В крайна сметка ,ние си се събираме 3-4 човека и си поръчваме на когото ,каквото му трябва,делим по равно транспорта (излиза около 10 лв на човек ) и всички са доволни.
Давам ти и един пример : задни накладки - цена в БГ - 40 лв. (с отстъпка 35 ) в Англия 5-6 лириrusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
0898 51 31 46
Коментар
-
Да и аз поръчах в България (НЯКАКВИ) предни накладки за 40лв поне да закърпя положението. Дори още не са сложени
Но си е хубаво да се комбинират хората, по градове и региони хем си делят транспорт, хем и се запознават и споделят проблеми и опитПоследно редактирано от PETER PETRAKIEV; 20-11-14, 08:21.Landrover Discovery 300TDI 1998
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар