Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Допълване на климатроник Land Rover Discovery 2 Td5

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Допълване на климатроник Land Rover Discovery 2 Td5

Добре де, момци, де да отидем да ми оправят климатика не разбрах?
    Тъй трябвало - онъй не трябвало - къде да отида да ми проверят/напълнят климатика?
    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Аз както казах ходя при моя човек. Предполагам mbenz се занимава и той с това. Доколкото знам vladi333 (или както беше ника) сервиза му е точно до моя човек където се намира.
      LR Discovery 300Tdi 1996
      Subaru Outback 2.5 1998
      Subaru Legacy 2.2GX 1995 - продадено ;(

Коментар

След една препоръка получена в този форум, "олекнах" с 250 лв и неработещ климатик.
        Не искам да кажа кой е сервизът, но би било добре по-отговорно да се препоръчват сервизи, или пък да се следи дали от едно и също IP някой сам не се хвали. И според мен, понеже в нашата мила Родина нищо не върви както трябва, май е добре да има една тема за анонимно подаване на сигнали за сервизи, нещо като "асиметричен" отговор - ние не може да се оплакваме от сервизите и по никакъв начин не можем да си търсим правата, но пък нека да си споделяме анонимно кой-какво Като "изпищят" 5-6 като мен и "майсторът" ще си стои в халето, бъркайки си в носа и чудейки се къде са клиентите :-)

Сега пак имам едни 200 лв, дай малко повече информация за "твоя" човек - може пък той наистина да е професионалист

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X