Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изгубени ключове на Рейндж Ровър П38

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Изгубени ключове на Рейндж Ровър П38

Щом само с "устието" е запалил значи имобилайзер не работи.

Коментар

Първоначално публикуван от tsb_bg Преглед на мнение
      Колега, не знам защо искаш зорлем да си съсипеш колата и то като платиш 200 лв. за това?

Както знаеш доста от електрониката при Range Rover и BMW е идентична .....

1. От оторизиран дилър (МП или ДаруКар например) по VIN номера на автомобила си поръчваш резервен ключ точно за твоя автомобил (нарязан по патрона на колата и със съответно кодиран за колата транспондер). Това е по-скъпия вариант но не изисква никакви интервенции по колата и всичко функционира със заводските си настройки. Освен това може софтуерно да се забранят всички ключове които са били програмирани преди това за конкретния EWS.
      Това опита ли го?

По спомени преди 4-5 за Крайслер Гранд Вояжер струваше 400лв за 2бр, а преди година за БМВ 2002 (530Д) беше към 200лв

(може и да лъжа, но най лесно звъниш на :
      Гр. Велико Търново
      Ул. Козлуджа №15

Тел.: (062) 616 000
      Факс: (062) 616 004

E-mail: velikotarnovo@motopfohe.bg

)
      LR Discovery 300Tdi 1996
      Subaru Outback 2.5 1998
      Subaru Legacy 2.2GX 1995 - продадено ;(

Коментар

ОХОХОХО След часове търкане го нацелих.Намерих ключаааааааа!!!!!
        DEUS-a е най големия детектор на света, рейнджовете са най газарските джипове, българките са най яките жени, Aрнолд е най големия щангаджия, cheytac intervention е най точната пушка, Tri Ad lock-a на Cold Steel е най здравия от всички на земята.....
        Огледалце огледалце я кажи сега кой е най менталния ровърджия на света
        - Главата много го върти, скита са из горите докато вали, ключовете си губи и после ръмжи и много обича да гърми....!
        Мухахахйахаха

Благодаря на всички, които помогнаха !

Коментар

Забравих да напиша отзиви за ключаря в практикер Велико Търново.За бога хорица от старата столица не ходете там.Дадох му работещ ключ да ми извади копие, за да си имам е извади ми но копието не отключва джипа.Показах му, че не работи...започна да ръчка със сила напред назад и хеля успя да го отключи с риск да прецака ключалката и вместо да коригира проблема ми каза, че трябва по така да му "говоря".След това си поръчах кутийка с бутон за да сложим вътре чарковете от старата и ми каза, че ще я подкара ключа да тръгне електронно.Гласи пои и рече не може.Мъртав е ключа.И ме таксува за кутийка, бутон, батерии и незнам си какво.Що за майстор трябва да си да вземаш за несвършена работа пари.Та мисълта ми е ДАДОХ МУ КЕШ И НИЩО НЕ СВЪРШИ!Нито копието на ключа работи, нито можа да оправи другия.Единствено мога да се перча с неработеща кутийка нова дето остана.Супер злеееее

Коментар

Така е - влезоха всякакви младежи и замениха "занаят" с "търговия".
            Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Колега Джак ,във В.Търново отстрани на Славяни ( дясно в уличката) има кадърен ключар,а и цените сравнени с този в Практикер са по-добри.Успех.
              Трагичното не е смъртта, а животът, който
              хората живеят или не изживяват до смъртта си.
              Чарлз Буковски

Коментар

Първоначално публикуван от stelio Преглед на мнение
                Колега Джак ,във В.Търново отстрани на Славяни ( дясно в уличката) има кадърен ключар,а и цените сравнени с този в Практикер са по-добри.Успех.
                Благодаря!

Коментар

Здравей колега,
                  стана ми интересно в крайна сметка проработи ли електрониката, и аз има същият проблем що се отнася за изработката на самият ключ разбрах какъв е проблемът, и при мен не стана от първият път.
                  Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 03-02-15, 07:56.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X