Здравейте колеги знам, че имаше такава тема но нещо немога да я открия. Искам да прехвърля габарита от зад под стоповете. Преди време попаднах на тази тема но сега не мога да я открия. Може ли линк ако някой се сеща за нея? Благодаря
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Прехвърляне на задни светлини Диско 1
Свий
X
-
-
От: Прехвърляне на задни светлини Диско 1
Ако не искаш да сменяш стоповете ще трябва запояване и рязане + да си търсиш фасунки. Аз за 50лв купих 2бр от колега от форума. Само ги закачих и всичко се премести и гореЕто снимка на 2-та стопа 300тди(от ляво) и 200тди. Ще видиш на единият как едната магистралка (която отговяря за габарита) я няма (крушката и фасунката са като такива за стопове и габарити, но само пистата е прекъсната. Ако пуснеш кабел от буксата (до там си има) към крачето което отива на фасунката ще работи, а за мигача виждаш как трябва да се изреже.
П.П. сетих се къде си гледал. В какво направих до Ленд Ровъра (май така се казваше) пост на PETAR PETRAKIEV
п.п.2Не било в тази тема, но колегата ме изпревариLR Discovery 300Tdi 1996
Subaru Outback 2.5 1998
Subaru Legacy 2.2GX 1995 - продадено ;(
Коментар
-
От: Прехвърляне на задни светлини Диско 1
Мерси колега днес направих операцията с габаритите. Това беше лесната част.Утре ако има време ще прехвърля и мигачите.Това което построихме през социализма, Вие дори не можете да го боядисате. Тодор Живков
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар