Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Отново RANGE ROVER P38
Свий
X
-
От: Отново RANGE ROVER P38
Имам един досаден проблем-когато шофирам и отпусна газта за да превключа на друга скорост ми присветва лампата на ЧЕКА.Подавам газ а джипката заглъхва и след 1,2 секунди се оправя.Прави го доста често.Сменил съм горивен и въздушен филтър проблемчето си остана.Дали не е от ГНП-то ?
Коментар
-
При мен беше същото - ГНП - само смяна.Първоначално публикуван от stefan_top Преглед на мнениеИмам един досаден проблем-когато шофирам и отпусна газта за да превключа на друга скорост ми присветва лампата на ЧЕКА.Подавам газ а джипката заглъхва и след 1,2 секунди се оправя.Прави го доста често.Сменил съм горивен и въздушен филтър проблемчето си остана.Дали не е от ГНП-то ?
Внимавай с майсторите! Успех!
п.п. Надявам се водната помпа да си сложил с железна перка?Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар
-
И аз карам П38 само, че автоматик.Като отнема газта и на мен ми светва чека за малко, но като подам не се замисля.Имам 2 Джипа П38 и двата правят така.Аз взех да си мисля, че това е нормално.Първоначално публикуван от stefan_top Преглед на мнениеИмам един досаден проблем-когато шофирам и отпусна газта за да превключа на друга скорост ми присветва лампата на ЧЕКА.Подавам газ а джипката заглъхва и след 1,2 секунди се оправя.Прави го доста често.Сменил съм горивен и въздушен филтър проблемчето си остана.Дали не е от ГНП-то ?
И честито за джипа!Много е хубав.Много внимавай с него, защото после на каквото и да се качиш все няма да е същото и все ще ти е криво
Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 24-02-14, 17:03.
Коментар
-
Не ги карай на диагностика, още по-малко и в някой дизел сервиз - ще потвърдят думите ми.Първоначално публикуван от Jack Bauer Преглед на мнениеИ аз карам П38 само, че автоматик.Като отнема газта и на мен ми светва чека за малко, но като подам не се замисля.Имам 2 Джипа П38 и двата правят така.Аз взех да си мисля, че това е нормално.
Причината е добре позната за тези помпи на бош - износване на позицията на празен ход. Англичаните си казват, че и нови на около 100к мили си дава този дефект.
Дупката, която усещате се увеличава с времето докато почне в тези моменти да гасне колата.
Лечението е само смяна на електрониката или цялата помпа.Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар
-
Добре де, ти не мина ли диагностика преди да го купиш?Първоначално публикуван от stefan_top Преглед на мнениеЕеееее как ще тръгна да си купувам нова ГНП,ей така щото някой казва,че само така ще се оправи
А от продавалника или мобилето как да си взема като те вероятно също са тръгнали...........
Записваната грешка е позната и ясна...
Жертвай 40 кинта за диагностика, но в дизел сервиз - те ще ти обяснят и решението...
Може да потвърдиш думите ми и като караш на равно и както си на скорост рязко махнеш крака от газта - пак светва...
Бех се специализирал и превключвах без да отпускам докрай газта
И аз 2-3 месеца не исках да повярвам, но накрая просто я смених.
п.п. не разчитай на морги/продавалник - търсиш бмв 325/525 с М51 на части - още докато не са го разкостили - уверяваш се, че работи и се пазаиш...Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар
-
Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 25-02-14, 12:30.Моят живот, моите решения, моите грешки, моите поуки ... не са твоя работа.
Коментар
-
Ти за какви пари взе твоята ако не е тайнаПървоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнениеДобре де, ти не мина ли диагностика преди да го купиш?
Записваната грешка е позната и ясна...
Жертвай 40 кинта за диагностика, но в дизел сервиз - те ще ти обяснят и решението...
Може да потвърдиш думите ми и като караш на равно и както си на скорост рязко махнеш крака от газта - пак светва...
Бех се специализирал и превключвах без да отпускам докрай газта
И аз 2-3 месеца не исках да повярвам, но накрая просто я смених.
п.п. не разчитай на морги/продавалник - търсиш бмв 325/525 с М51 на части - още докато не са го разкостили - уверяваш се, че работи и се пазаиш...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар