Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Отново RANGE ROVER P38
Свий
X
-
От: Отново RANGE ROVER P38
Имам един досаден проблем-когато шофирам и отпусна газта за да превключа на друга скорост ми присветва лампата на ЧЕКА.Подавам газ а джипката заглъхва и след 1,2 секунди се оправя.Прави го доста често.Сменил съм горивен и въздушен филтър проблемчето си остана.Дали не е от ГНП-то ?
Коментар
-
Първоначално публикуван от stefan_top Преглед на мнениеИмам един досаден проблем-когато шофирам и отпусна газта за да превключа на друга скорост ми присветва лампата на ЧЕКА.Подавам газ а джипката заглъхва и след 1,2 секунди се оправя.Прави го доста често.Сменил съм горивен и въздушен филтър проблемчето си остана.Дали не е от ГНП-то ?
Внимавай с майсторите! Успех!
п.п. Надявам се водната помпа да си сложил с железна перка?Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар
-
Първоначално публикуван от stefan_top Преглед на мнениеИмам един досаден проблем-когато шофирам и отпусна газта за да превключа на друга скорост ми присветва лампата на ЧЕКА.Подавам газ а джипката заглъхва и след 1,2 секунди се оправя.Прави го доста често.Сменил съм горивен и въздушен филтър проблемчето си остана.Дали не е от ГНП-то ?
И честито за джипа!Много е хубав.Много внимавай с него, защото после на каквото и да се качиш все няма да е същото и все ще ти е кривоПоследно редактирано от PETER PETRAKIEV; 24-02-14, 16:03.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Jack Bauer Преглед на мнениеИ аз карам П38 само, че автоматик.Като отнема газта и на мен ми светва чека за малко, но като подам не се замисля.Имам 2 Джипа П38 и двата правят така.Аз взех да си мисля, че това е нормално.
Причината е добре позната за тези помпи на бош - износване на позицията на празен ход. Англичаните си казват, че и нови на около 100к мили си дава този дефект.
Дупката, която усещате се увеличава с времето докато почне в тези моменти да гасне колата.
Лечението е само смяна на електрониката или цялата помпа.Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар
-
Първоначално публикуван от stefan_top Преглед на мнениеЕеееее как ще тръгна да си купувам нова ГНП,ей така щото някой казва,че само така ще се оправиА от продавалника или мобилето как да си взема като те вероятно също са тръгнали...........
Записваната грешка е позната и ясна...
Жертвай 40 кинта за диагностика, но в дизел сервиз - те ще ти обяснят и решението...
Може да потвърдиш думите ми и като караш на равно и както си на скорост рязко махнеш крака от газта - пак светва...
Бех се специализирал и превключвах без да отпускам докрай газта
И аз 2-3 месеца не исках да повярвам, но накрая просто я смених.
п.п. не разчитай на морги/продавалник - търсиш бмв 325/525 с М51 на части - още докато не са го разкостили - уверяваш се, че работи и се пазаиш...Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар
-
Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 25-02-14, 11:30.Моят живот, моите решения, моите грешки, моите поуки ... не са твоя работа.
Коментар
-
Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнениеДобре де, ти не мина ли диагностика преди да го купиш?
Записваната грешка е позната и ясна...
Жертвай 40 кинта за диагностика, но в дизел сервиз - те ще ти обяснят и решението...
Може да потвърдиш думите ми и като караш на равно и както си на скорост рязко махнеш крака от газта - пак светва...
Бех се специализирал и превключвах без да отпускам докрай газта
И аз 2-3 месеца не исках да повярвам, но накрая просто я смених.
п.п. не разчитай на морги/продавалник - търсиш бмв 325/525 с М51 на части - още докато не са го разкостили - уверяваш се, че работи и се пазаиш...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар