Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отново RANGE ROVER P38

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Отново RANGE ROVER P38

Здравейте отново,пак съм участник във RANGE ROVER филма.Джипката я взех от участник във форума.Доколкото знам Митко Игнатов е запознат със състоянието и,и ако трябва нещо да знам моля да сподели Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_3670.jpg
Прегледи:1
Размер:160.9 КБ
ID:6045614Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_3671.jpg
Размер:183.2 КБ
ID:6045615Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_3672.jpg
Размер:131.0 КБ
ID:6045616Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_3673.jpg
Размер:157.2 КБ
ID:6045617Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_3674.jpg
Размер:150.2 КБ
ID:6045618Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_3675.jpg
Размер:154.2 КБ
ID:6045619Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_3676.jpg
Размер:89.9 КБ
ID:6045620Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_3677.jpg
Размер:99.5 КБ
ID:6045621Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_3678.jpg
Размер:110.1 КБ
ID:6045622Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_3679.jpg
Размер:110.1 КБ
ID:6045623

Re: Отново RANGE ROVER

Честито колега, само безаварийни
    Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
    0886/872-646

Коментар

От: Отново RANGE ROVER

Честито, колега!
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Честито
        878511557

Коментар

Честито със здраве да му се радваш

Коментар

От: Отново RANGE ROVER P38

Мерси колеги.Сега си търся стелки оригинални и леген за багажника,абе всякакъв вид аксесоари.Ако има някой да продава нещо интересто може да ми пише тук и на лични

Коментар

Реших малко OFF ROAD тест да направя Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_3682 (2).jpg
Размер:127.7 КБ
ID:5566705Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_3683.jpg
Размер:158.4 КБ
ID:5566706 при което се случи това Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_3685.jpg
Размер:77.2 КБ
ID:5566707Температурата на макс и след новата водна помпа го дебна дали не надува маркучите и тнт.Засега е ок

Коментар

Имам един досаден проблем-когато шофирам и отпусна газта за да превключа на друга скорост ми присветва лампата на ЧЕКА.Подавам газ а джипката заглъхва и след 1,2 секунди се оправя.Прави го доста често.Сменил съм горивен и въздушен филтър проблемчето си остана.Дали не е от ГНП-то ?

Коментар

Първоначално публикуван от stefan_top Преглед на мнение
                  Имам един досаден проблем-когато шофирам и отпусна газта за да превключа на друга скорост ми присветва лампата на ЧЕКА.Подавам газ а джипката заглъхва и след 1,2 секунди се оправя.Прави го доста често.Сменил съм горивен и въздушен филтър проблемчето си остана.Дали не е от ГНП-то ?
                  При мен беше същото - ГНП - само смяна.
                  Внимавай с майсторите! Успех!

п.п. Надявам се водната помпа да си сложил с железна перка?
                  Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

И аз карам П38 само, че автоматик.Като отнема газта и на мен ми светва чека за малко, но като подам не се замисля.Имам 2 Джипа П38 и двата правят така.Аз взех да си мисля, че това е нормално.

И честито за джипа!Много е хубав.Много внимавай с него, защото после на каквото и да се качиш все няма да е същото и все ще ти е криво
                    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 24-02-14, 16:03.

Коментар

Първоначално публикуван от Jack Bauer Преглед на мнение
                      И аз карам П38 само, че автоматик.Като отнема газта и на мен ми светва чека за малко, но като подам не се замисля.Имам 2 Джипа П38 и двата правят така.Аз взех да си мисля, че това е нормално.
                      Не ги карай на диагностика, още по-малко и в някой дизел сервиз - ще потвърдят думите ми.
                      Причината е добре позната за тези помпи на бош - износване на позицията на празен ход. Англичаните си казват, че и нови на около 100к мили си дава този дефект.
                      Дупката, която усещате се увеличава с времето докато почне в тези моменти да гасне колата.
                      Лечението е само смяна на електрониката или цялата помпа.

Коментар

Ееееее как ще тръгна да си купувам нова ГНП,ей така щото някой казва,че само така ще се оправи А от продавалника или мобилето как да си взема като те вероятно също са тръгнали...........

Коментар

Ееееее как ще тръгна да си купувам нова ГНП,ей така щото някой казва,че само така ще се оправи А от продавалника или мобилето как да си взема като те вероятно също са тръгнали...........
                          Добре де, ти не мина ли диагностика преди да го купиш?
                          Записваната грешка е позната и ясна...
                          Жертвай 40 кинта за диагностика, но в дизел сервиз - те ще ти обяснят и решението...

Може да потвърдиш думите ми и като караш на равно и както си на скорост рязко махнеш крака от газта - пак светва...
                          Бех се специализирал и превключвах без да отпускам докрай газта
                          И аз 2-3 месеца не исках да повярвам, но накрая просто я смених.

п.п. не разчитай на морги/продавалник - търсиш бмв 325/525 с М51 на части - още докато не са го разкостили - уверяваш се, че работи и се пазаиш...

Коментар

Ето и от мен един красавец RR 2.5 DSE

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1904263_775854559110949_424190252_n.jpg
Размер:10.0 КБ
ID:5567231

Име:8264_591830250846715_1156115605_n.jpg
Размер:106.4 КБ
ID:5567232

Име:1891183_775844472445291_362446077_n.jpg
Размер:27.5 КБ
ID:5567233
                            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 25-02-14, 11:30.
                            Моят живот, моите решения, моите грешки, моите поуки ... не са твоя работа.

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                              Добре де, ти не мина ли диагностика преди да го купиш?
                              Записваната грешка е позната и ясна...
                              Жертвай 40 кинта за диагностика, но в дизел сервиз - те ще ти обяснят и решението...

Може да потвърдиш думите ми и като караш на равно и както си на скорост рязко махнеш крака от газта - пак светва...
                              Бех се специализирал и превключвах без да отпускам докрай газта
                              И аз 2-3 месеца не исках да повярвам, но накрая просто я смених.

п.п. не разчитай на морги/продавалник - търсиш бмв 325/525 с М51 на части - още докато не са го разкостили - уверяваш се, че работи и се пазаиш...
                              Ти за какви пари взе твоята ако не е тайна

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X