Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Range Rover Р38

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за Range Rover Р38

Привет на всички. От няколко дена съм горд собственик на Р38 - 98 - 2.5Д. Отървах се от предишния Опел Фронтера и веднага скочих на Р38. Мисля че не съм сбъркал. Та въпроса ми е
    Може ли този комплект да се монтира на моя ? Или ще стане ни рак ни риба ни щука? Понеже сервизирам и внасям строителни машини от Англия - не ми е проблем да внеса каквото и да било .
    Та ето го и комплекта:
    http://www.ebay.co.uk/itm/2713851954...84.m1438.l2649

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4.jpg
Прегледи:1
Размер:122.4 КБ
ID:6044198

Име:1.jpg
Размер:109.3 КБ
ID:6044195

Име:2.jpg
Размер:123.8 КБ
ID:6044196

Име:3.jpg
Размер:123.1 КБ
ID:6044197

Благодаря Ви предварително.
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 03-02-14, 13:52.

От: Въпрос за Р38

Здравей колега и честита придобивка с здраве да я караш.За комплекта как би стоял,въпрос на вкус.Монтажа трябва да се извърши според мен от някой който си разбира от работата,а дали ще стане щом го дават за Р38 трабва да стане,закупените китове от англия поне при мен не съм имал проблеми с монтажа.Позрави

Коментар

Може, с малко повече игра, но крайният резултат е меко казано......,поне за мен, грозен.
      Понеже не знам от къде си, тук в София съм виждал 2 такива и са пълен ужас, пак казвам мое мнение.
      "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Благодаря за пожеланията. От снимките се вижда че в предната част към броните веждите на предните калници формите са различни и това ме усъмни. Но щом сте виждали че стои ужасно вече ми се избистря какво ще се получи.. За задните стопове мисля че ще се получи .А иначе само фаровете с мигачите и решетката дали няма да е по-добре ??

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X