Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой колега да се е замислял за Класик с мостове от Гкласа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някой колега да се е замислял за Класик с мостове от Гкласа

Здравейте колеги, дали е възможна подобна присадка. Някой правил ли е подобно начинание? Благодаря за отговорите предварително.

От: Някой колега да се е замислял за Класик с мостове от Гкласа

Тъп въпрос, но защо ти трябва на баир лозе. Не виждам какво ще спечелиш...
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
      Тъп въпрос, но защо ти трябва на баир лозе. Не виждам какво ще спечелиш...
      Кое според теб е тъпото на въпроса. Лозето е добре да е на баир просто дава добра реколта.

Коментар

Човека май търси блокажи и по бавни ГП числа, но май предни на Г-то върти на обратно спрямо ровърския (поне така съм чувал)
        идеите са навсякъде и даже не ги заключват

Коментар

Първоначално публикуван от hotrod Преглед на мнение
          Човека май търси блокажи и по бавни ГП числа, но май предни на Г-то върти на обратно спрямо ровърския (поне така съм чувал)
          Точно заради блокажите а и тези които са оригинални били 2 точкови ,и повеЧе от 32инча гуми е опасно че не издържали , за това дали е обратна посоката мисля че на 460 си е по часовниковата стрелка а на 463 била обратна за това пуснах темата да се обсъдят мнения по въпроса.
          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 26-01-14, 11:36.

Коментар

Общо взето мисля че настроението ти е правилно но трябва да се съобразиш с нещата казани по-горе, а именно:
            1. Предния мост на Г-то върти на обратно, следователно трябва да смениш и раздатката не знам за 400 и 460 проучи. Ако имаш лошия късмет да си с Л 95-скорости те са в едно с раздатката и вече са ти необходими скорости+раздатка.
            2.Ако си с някой от старите дизели манипулацията по мое мнение е абсолютно излишна защото ............
            Аз скоро смених мойте мостове. не с г-гови но съм на мнение че бюджетния вариант е някаква замяна. Докарването на щатните до някакво добро ниво излиза доста скъпо.
            Лошото във всеки един вариант на замяна е че отиваш на по-тежки мостове. На калните места на които си минавал до сега някак сега ще си като котва. Пълно щастие няма успех.

Коментар

Колега ако не е тайна с какво ги смени (с какви предавателни числа) и ако може малко снимки да качиш. Благодаря
              идеите са навсякъде и даже не ги заключват

Коментар

На 460 върти на обратно предния.При 463 си е нормално.А защо не помислиш за замяна с патрулски Y61 или Y61 - много здрави,по-широки със заден заводски блокаж+4,62 предавателно число и по-добри спирачки.Има много проекти с тази конверсия из нета а и аз съм с такива на Диското.
                По принцип ашкрофта е най-безболезнен особено ако се направи поетапно и примерно :
                1.Усилени полуоски ,блокаж за заден мост
                2.Блокаж преден мост
                3Усилени полуоски и карета преден мост (което не е особено наложително,ако не се ходи по състезания и не се карат по-големи гуми от 33'' )
                Пък и мостовете за гегата са скъпи,а ако изпаднат на добри пари,може да се продадат и пак да се направи по-горното.
                M.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X