Днес закупих този джип за офроуд и разходки. Джипа е 95г. нов внос от Австрия 83kw 113ps. Смятам да го повдигна, да монтирам гуми за кал и лебедка. Ще продам предна, задна броня и теглича. Ако някой има интерес да звъни на телефоните от подписа. Може ли малко информация, малкия лост когато е на diff или на lock, какво по-точно включва?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Новата ми придобивка - DISCOVERY 2.5 TDI
Свий
X
-
Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 18-01-14, 18:25.Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
-
От: Новата ми придобивка - DISCOVERY 2.5 TDI
Благодаря, днес вече научих всичко по джипа. Смених маслото и филтрите, също така на скоростите раздатката и деференциалите. Монтирах гуми 265/70/16 регенерат-Кобра, поорязах малко задните калници и всичко е наред. Само едно ме притеснява,днес го измерих на един кантар, и се хванах за главата. Тежи 1960кг, мисля, че това е много за този джип.Първоначално публикуван от Радослав Стефанов Преглед на мнениеЧестито! Да не те оставя никъде! Лоста напред-назад е за бавни-бързи, наляво заключва междинния диф и при бързи и при бавни, чете се като цяло diff lock -закл. на диференциала.0887 526 564/ 0897 933 755 /
Коментар
-
Е..хти кантара, то твоето направо перце бе, моята талига е кат твойта и по книга е 2050 кила, кат и сложа и аксесоарите с мене си е 2200-2300 пък аз не съм гоуем и тежък, само 85 кила с мокри дрехиПървоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнениеБлагодаря, днес вече научих всичко по джипа. Смених маслото и филтрите, също така на скоростите раздатката и деференциалите. Монтирах гуми 265/70/16 регенерат-Кобра, поорязах малко задните калници и всичко е наред. Само едно ме притеснява,днес го измерих на един кантар, и се хванах за главата. Тежи 1960кг, мисля, че това е много за този джип.
Я си погледни вътре под чекмеджето на жабката до колонката на врата имаш ли една зелена кутия с два снопа кабели в нея и на единя сноп червена жица 5 пръста медна (антена трябва да е) на кутията ако пише Лукас АС10 (Я опаковай в един плик хубаво и вътре при нея в опаковката сложи нещо дето да събира влага (2-3 пликчета силика гел)........ Това само ако си с тая недоизмислена кутийка на Лукас....
Коментар
-
Хубави гуми, ма трябва да си внимателен по черно, че ще се запознаете отблизо със задният диф
Да се радвате и много безаварийни
Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар
-
Благодаря за информацията, това не го знаех.Първоначално публикуван от Vasil Botev Преглед на мнениеЕ..хти кантара, то твоето направо перце бе, моята талига е кат твойта и по книга е 2050 кила, кат и сложа и аксесоарите с мене си е 2200-2300 пък аз не съм гоуем и тежък, само 85 кила с мокри дрехи
Я си погледни вътре под чекмеджето на жабката до колонката на врата имаш ли една зелена кутия с два снопа кабели в нея и на единя сноп червена жица 5 пръста медна (антена трябва да е) на кутията ако пише Лукас АС10 (Я опаковай в един плик хубаво и вътре при нея в опаковката сложи нещо дето да събира влага (2-3 пликчета силика гел)........ Това само ако си с тая недоизмислена кутийка на Лукас....0887 526 564/ 0897 933 755 /
Коментар
-
Ако почне и това да става, с този джип няма да се разберем! Тук при нас карат с такива гуми, какви ли не джипове. Боксуват, карат дърва, ходят ха лов, и какво ли още не, засега не съм чул да трошат заден диф.Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнениеХубави гуми, ма трябва да си внимателен по черно, че ще се запознаете отблизо със задният диф
Да се радвате и много безаварийни
Последно редактирано от lyubo73; 22-01-14, 20:57.0887 526 564/ 0897 933 755 /
Коментар
-
Имах в предвид, че масово се кара с тези гуми. Вземе ли се джип се купуват регинератки. Аз не ги харесван, но тези ги купих за 400лв. чисто нови, и като се има в предвид, че ще карам само по черно, ще вършат работа!Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнениеЕ, щом при вас карат - добре, няма да спорим.0887 526 564/ 0897 933 755 /
Коментар
-
Благодаря, Чоко!Първоначално публикуван от choko Преглед на мнениеЧестито
0887 526 564/ 0897 933 755 /
Коментар
-
Мерси Гого, И това си е ,като джип! Сега вече каката няма да слиза да ми мести клоните по пътя,минавам през всичко. С Тойотата не става,след последната разходка-3 дни, я мих, и пастирах.Грехота е този джип за гора.Не е ли да си разлееш вино в джипа, да качиш малко дръвца в него не е джип. В неделя сме на хижа, ако искаш заповядай да покараме.Първоначално публикуван от gogo_gda Преглед на мнениеЧестито и от мен!
Последно редактирано от lyubo73; 23-01-14, 23:57.0887 526 564/ 0897 933 755 /
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар