Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дойде джипа за лов (discovery 2 2004) и ужас :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дойде джипа за лов (discovery 2 2004) и ужас :)

След доста четене във форума реших да сменя discovery 1997 с discovery 2004 Най-важното за мен беше да имам и блокаж на раздатката,че ще го ползвам за лов,четох доста мнения и коментари и разбрах,че след 2003г. доста от недостатъците който имат 2000-2001 са отстранени и блокажа след 2003 го има и няма да се налага да правя преправки за да го включвам.
    Но уви
    дойде джипа и дърво.Лоста само бързи бавни,​много ме е яд ! УЖАС
    Прикачени файлове

От: Дойде джипа за лов (discovery 2 2004) и ужас

Вместо да четеш кой какво писал, щото му се пише, да беше гледал тия снимки преди да купуваш. И не е чак толкова зле, нали има тракшън (и това го пише).

Коментар

Ако чакам този тракшън да ми помага в калта.......много ще ходя пеша.

Коментар

Извън пътя липсата на ръчен блокаж е голям проблем, защото тракшъна сработва след като колата закъса. Шансът е по-голям, ако шофьорът предвиди и включи блокажа преди да забоксува.
        Колкото до твоята кола - тя вероятно няма на РК извод за ръчно управление на блокажа и няма как да се доработи за да се изведе управлението в купето, което е напълно възможно при ЛР Д2 от 1999-2000 г.
        ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Сега ще лягам отдолу да видя дали има за ръчно включване,но малко не знам как точно изглежда. Ако има някой колега който може да ме напътства по телефона,като легна под джипа ще съм благодарен. Ако може да ми звънне на 0878404049.

Коментар

Първоначално публикуван от batevasko8898 Преглед на мнение
            Сега ще лягам отдолу да видя дали има за ръчно включване
            -а дано,ама надали....

Тракшъна,ако ти е наред---върши доста добра работа.Проблем е ,че може да ти светнат трите лампички по всяко време и да останеш без тракшън(АБС-а и контрола при спускане са пренебрежим проблем ).Вчера ми се случи да ми светнат "трите лампи" . На лов, спускане на кофти място-кал, хлъзгави камъни, сериозен и дълъг наклон.Тракшъна и всичко останало изчезна, докато се спусках.Сериозно се притесних,без тракшън ,как ще се върна обратно..Е,качих се без проблем...Диското и в "заводско" изпълнение,явно си "става" за доста работи..
            Та,пробвай го,с гумите(с които си) и "моментното" му състояние(колко адекватно му работи тракшъна) и го виж,колко може.Така ще знаеш, къде и доколко да се "навираш''.

Въпреки,че съм доволен от проходимоста,предвиждам в бъдеще,на моето, да му сменя раздатката(в процес на търсене съм) .
            Последно редактирано от krasimir.n; 27-12-13, 22:53.

Коментар

Коя година е твоето колега и няма ли раздатката блокаж,да смениш лоста с механизма ? Днес ще проверя моята,че вчера не ми остана време.

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от batevasko8898 Преглед на мнение
                Коя година е твоето колега и няма ли раздатката блокаж,да смениш лоста с механизма ? Днес ще проверя моята,че вчера не ми остана време.

Поздрави
                Година 2003,няма блокаж на раздатката,автомат,фабрично на пружини..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X