Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Rover Discovery 2 /2004/ проблем с ръчната,загрява ръкохватката.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Land Rover Discovery 2 /2004/ проблем с ръчната,загрява ръкохватката.

Здравейте колеги,
    купих си Land Rover Discovery 2 2004 за лов и сега пътува към България,но момчето което ми го кара на ход ми каза,че имало проблем,ще опиша на бързо какво ми обясни.
    Загрява дръжката на ръчната,самата ръкохватка и като я мръдне започвали да светят лампи по таблото. Според вас на какво може да се дължи това ?
    Аз мисля,че нещо дава на късо ключето отдолу за показване дали е дръпната ръчната.Минал е вече 1000 км ,дано не се запали докато дойде до мен.
    Ако някой е имал такъв проблем да сподели на какво може да се дължи. Питах го дали топли барабана на ръчната,каза,че лягал отдолу и всичко било студено,само като мръдне вътре лоста започват да мигат лампите на таблото и топли дръжката.

От: Land Rover Discovery 2 /2004/ проблем с ръчната,загрява ръкохватката.

Ако заземяването на двигателя липсва, корозира или е закачено не както трябва, тогава е възможно някакъв ток да минава през кабела на ръчната и да я затопля.

Коментар

Може да изтрием темата.

Коментар

Да беше казал поне какъв е/беше проблемът
        ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
          Да беше казал поне какъв е/беше проблемът
          И аз се питам къде е бил проблема.Най-лесно е да се изтрие една тема,ама духа на форума не е в това да питаме и да трием наред.Ако е така,ще помоля Петракиев при положение,че вече джип нямам да изтрие и моята тема!

Коментар

Колеги,проблема с ръчната не съм го отстранил още.Ръчната не иска да се вдига,като заварена е ,но мен ме притесняваше да не се запали джипа по време на пътуването от острова до Бг. Ще пиша какво съм видял след като разглобя ръчната.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X