Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Приемате ли новаци в отбора с Land Rover Discovey ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Приемате ли новаци в отбора с Land Rover Discovey ?

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
    Кви 10-15години гуменото каре е сменяно дни преди Чаро да купи джипа....Семерингите трябва де се сменят след всяко заледяване..Това е джип със който като закъсаш някъде може да стоиш вътре конфортно....
    Е, аз казах колко кара оригиналното само.

Семерингите на сферите ако си с масло и се мажат се спичат след доста заледявания и, най-вече, 40-градусови жеги. И за комфортното си прав.

Коментар

Какво ревнахте против добичето,бе хора.За тия 6-7000км,откакто е при мен е изринал сняг за поне две товарни влакови композиции.Само от продажбата на снега на един арабин съм си избил горивото,че и зайде!Живко не ме е подвел изобщо-т.е.освен гориво и течност за чистачките нищо друго не съм пипал.
      А към Борко-закара ли ни на Ст.Загора-закара ни!Върна ли ни-отново да!Вкарах ли го в улея-пак да/е Живко щеше да направи инфаркт,ама това е друга тема/.
      Днес като му сменим гуменото каре и сложим защитите на сферите,ще му направим тест:Кубрат-Нова Черна по черно!Ама се притеснявам,че ако се намъкна в някоя по-сериозна пряспа,трактор трудно ще ме извади!
      Чавдар Владимиров
      0887/912075
      Ленд Ровър Диско 1
      Самуад в проект

Коментар

Смени фланеца на задния диф с такъв от по-старото диско и сложи нормално каре.
        Ако купуваш части Бритпарт и подобни евтинийки, ще ги сменяш на 6 мес. Гледай парт номера да завършва с G.

Коментар

Такааа кашона вече има ново гумено каре -да видим колко ще изкара и ако пак се расипе бързо ще има лееека интервенция по кардана.Монтирах и защити за прословутите семеринги.Силно препоръчвам на Чаро да не лашка джипа по неравни терени да не дава ряско газ и да не натиска силно спирачката.Абе да я милва милва...Пък ако много я хвалят тъз барака нека да направи трасето за тази година със гордоста на английската кралица.Пак се повтарям това са мои лични мнения .
          Прикачени файлове
          ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

И що не сложи ей таквоз гумено
            Прикачени файлове
            LR Disco II 99 - TD5
            www.lre-bulgaria.org

Коментар

Първоначално публикуван от Радослав Стефанов Преглед на мнение
              И що не сложи ей таквоз гумено
              Защото не съм се сетил,а и не съм чел достатъчно,затова.
              Чавдар Владимиров
              0887/912075
              Ленд Ровър Диско 1
              Самуад в проект

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X