Обява

Свий
Няма добавени обяви.

DISKO 1 или DISKO 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: DISKO 1 или DISKO 2

Извинявам се за грешката.Наистина е 300тди.

Коментар

То и 300тди е същия. Него пък го познавам до там, че мога да го сглобя и с вързани очи! Не виждам кое не е така, ма както и да е. По скоро исках да отбележа усложнената конструкция на главата на тд5. Там влизат горивопроводи, ПД-юзата е директно в главата, окабеляване в главата, О пръстени, дифтунги, които ако изпуснат може да вкарат нафта и изгорели газове в маслото. Е за такива работи говоря, за които си иска грижа, щото ако ги пропуснеш, довиждане с хубавия двигател. Па за кабеляците, датчиците, лаптопите и ел. хуйовините, които може да ти отровят живота - да не говорим.

Коментар

Първоначално публикуван от SIMOCOREX Преглед на мнение
        За второто е добре да се разбира повече от компютри...
        И с какво разбирането от компютри би помогнало на един собственик на ТД5?
        Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Андро определено не ги обича - убедил съм се с очите си, но тва е друга тема.
          Факт е, че Д2 е по-комфортно и има повече електроника, но има ли кола след 97-а, която няма?
          Странно, но познавам хора, които си карат двойките без да се оплакват. А не е като да ги пазят много и примерно да си возят 2Т ремаркета или лодки

Аз лично не премахнах и на П38ка "много проблемните" възглавници - возията е несравнима.
          Въпрос на мерак, знания и познати. В началото е трудно докато се ориентираш по майсторите, но намериш ли верните - нещата се променят драстично.
          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
            И с какво разбирането от компютри би помогнало на един собственик на ТД5?
            Примерно с това да не става донор на някой сервиз поради грешки и отстраняване на нищожни проблеми. Разбира се ако финансите не са проблем всичко е супер.
            Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
              Андро определено не ги обича - убедил съм се с очите си, но тва е друга тема ...
              Може ли да оставиш
              на мен да се обяснявам публично в любов, ако преценя!? А твойто мнение какво обичам и какво не, може и да си го имаш, но го запази за себе си! Както и аз не съм тръгнал да обяснявам в нета какво обичаш, нищо, че и аз си имам мнение!

Коментар

Първоначално публикуван от SIMOCOREX Преглед на мнение
                Примерно с това да не става донор на някой сервиз поради грешки и отстраняване на нищожни проблеми. Разбира се ако финансите не са проблем всичко е супер.
                За тази цел е по-добре да разбираш от устройство на автомобила и да можеш да четеш (примерно RAVE и .za/.au/.co.uk форумите), което важи с голяма сила за всеки друг "екзотичен" за България автомобил. Донор винаги можеш да станеш - много помага ако си кон с капаци и си мислиш, че тая кола е много сложна, щот вътре има три процесора и петнайсетина датчика.
                Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Относно темата аз съм за диско 1 перфектен комфорт уникален двигател.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP3668.jpg
Прегледи:1
Размер:131.5 КБ
ID:5517704

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP0327.jpg
Прегледи:1
Размер:130.3 КБ
ID:5517705
                  Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 11-09-13, 12:53.

Коментар

Първоначално публикуван от vovkata Преглед на мнение
                    Относно темата аз съм за диско 1 перфектен комфорт уникален двигател.
                    ...и само как категорично доказа тезата си.

Коментар

Здравейте вече съм собственик на ДИСКО1 98г. Скоро ще кача снимки .За сега доволен /особенно от разхода/. Е има няколко дребни ел проблема,/които ме дразнят и с които не можах да се преборя/ та затова молба кажете къде мога да намеря свестен ел.монтьор който да познава марката.

Коментар

Намерете ми още някой двигател (освен 300 tdi ), който да върви вече над 3000 км със СЧУПЕНА ос на кобилиците и ще си говорим за надеждност....не се гордея с това, че не съм го ремонтирал още, но той си върви...
                        00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X