Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range Rover P38 проблем при доставка от UK

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Range Rover P38 проблем при доставка от UK

От 2009 г притежавам Range Rover подържам го лично с помощта на мненията и съветите дадени в този форум.Дойде време за смяна на съеденител и както обикновено направих поръчка от UK сайт.Но след получаването му установих че не е за Р38 а е обикновен ,а не за двойно дисков маховик.Връщането е невъзможно и е време да мина на вариант Б.Въпросите на които бих искал да намеря отговор са няколко. Възможнали е смяна само на феродовия диск. BG сайт го предлага за 255лв. Възможноли е смяна само на феродото на феродовия диск което е най ефтиния вариянт за около 70лв.Смятам че при мен проблема е във феродовия диск тъй като при потегляне няма притрисане от което правя извод че притискателния диск притиска равномерно.Боксуване се появява на 4 и 5 предавка при рязко подаване на газ над 3500 оборота.Новият съеденител е за Range Rover Класик,Discovery,Defender с дизелови двигатели,ако някой има идеи моля да сподели.
    Благодаря.

Съобщение от модератор:
    Моля, напишете си в профила от къде сте.
    ...ЦЪК
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 02-01-13, 01:40.

От: Range Rover P38 проблем при доставка от UK

Колега, щом е поръчан от UK, значи нямаш проблеми да го върнеш.
    В повечето случай хората са разбрани, когато се обясни какво се е случило,
    а и със сигурност ще ти излезе по-ефтино да направиш с тях една кореспондеция по e-mail,
    да им изпратиш обратно грешно поръчаната част и да си договориш правилната такава от колкото
    да се мъчиш да преправяш вече закупеното.
    До колкото разбирам от написаното машината ти е V8, ако правилно съм разбрал,
    трябва да знаеш, че осмаците с ръчни скорости са рядкост при P38.
    Поздрави и успех
    "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Абсолютно подкрепям колегата.Ако поръчката е читаво направена не вярвам да имаш проблем със селъра.Случвало ми се е при объркани части да ми пратят правилните за тяхна сметка и грешните да ми ги подарят...демек няма нужда от връщане.Не бъркай английските търговци с нашите...
      Honda HR-V основно мпс Мухарски клуб "Стримерите" - Русе
      Disco 1 бекъп
      Disco 1 (5см.lift) бекъп на бекъпа

Коментар

Здравейте,поръчката е направена чрез офис за доставки, и е напълно възможно грешката да е и моя.Връщането и замяната с друг артикул би го оскапило допълнително със 190лв.Нуждая се от по бърз и лесен начин да се справя със ситуацията.Джипа е DSE с допълнителен комп за увеличаване на мошноста, при изключено полужение ,съеденителя не ми създава проблеми.Все още не съм го разглобил и преди да го направя бих искал да имам няколко варианта за деиствие, като не изключвам и варианта с поръчване на друг.Поздрави.

Коментар

Щом грешката е твоя,продаваш го и поръчваш правилния.Бърз и лесен ,че и евтин начин по принцип няма,но от Англия ,като изключим празниците всичко идва за 4,5 дена максимум...за Русе говоеря.3-4 дена е за София.
          Honda HR-V основно мпс Мухарски клуб "Стримерите" - Русе
          Disco 1 бекъп
          Disco 1 (5см.lift) бекъп на бекъпа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X