Та след раздялата с Диското са ми останали свалени красоти:
Пластмасовите прагове, много "хубави" и здрави.- комплект
Онези палви пластмасови красоти като рогове на бронята дето често взимат дървета и колчета.- комплект
Другата фейс-лифт красота дето седи под предната броня и събира клонки и съчки. - мисля цялата.
Подкалниците предни, минимални следи от демонтирането. Джиджо май ги искаше, ама реда е първо негов.- комплект.
Имам известен наръч от лайсните на покрива, тези дето пречат да се стегне багажника. -няколко
Задна пъргава стабилизираща щанга с всичките и там "неща".- комплект
Тенекетата, предпазители на задните спирачни дискове. - комплект
Едит: целия комплект чистачка за задна врата.
Не съм сигурен, че това е всичко, но ще добавя ако намеря още нещо "ценно". Предоставям горните АБСОЛЮТНО безвъзмездно, но само след изрично
потвърждение за съпричастност към Диско-сектата.
Пластмасовите прагове, много "хубави" и здрави.- комплект
Онези палви пластмасови красоти като рогове на бронята дето често взимат дървета и колчета.- комплект
Другата фейс-лифт красота дето седи под предната броня и събира клонки и съчки. - мисля цялата.
Подкалниците предни, минимални следи от демонтирането. Джиджо май ги искаше, ама реда е първо негов.- комплект.
Имам известен наръч от лайсните на покрива, тези дето пречат да се стегне багажника. -няколко
Задна пъргава стабилизираща щанга с всичките и там "неща".- комплект
Тенекетата, предпазители на задните спирачни дискове. - комплект
Едит: целия комплект чистачка за задна врата.
Не съм сигурен, че това е всичко, но ще добавя ако намеря още нещо "ценно". Предоставям горните АБСОЛЮТНО безвъзмездно, но само след изрично
потвърждение за съпричастност към Диско-сектата.
Коментар